Lähihoitajan 3kk sijaisuus, Arabianranta

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 4.12.2022

Haemme Helsingin Arabianrannassa sijaitsevalle asiakaskohteellemme lähihoitajaa joustavaan, n. 3kk sijaisuuteen! Sijaisuuden aloitus, kesto sekä työvuorot ovat joustavasti neuvoteltavissa hakijan toiveen mukaan. Voit myös työskennellä osa-aikaisesti ja tehdä esim. 80% työaikaa täysien tuntien sijaan. Myös pelkkä aamu- tai iltapainotteisuus on mahdollista järjestää. Toivomme, että olisit kiinnostunut työskentelemään vähintään muutaman kuukauden ajan. Työn aloitus on mahdollisimman pian, ja töitä on tarjolla ainakin helmikuun 2023 loppuun saakka.

Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,80e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle). Loppuvaiheen LH- ja SH -opiskelijoille 16,00e/h (+ lomakorvaus ja lisät).

Työnkuvaus:

Työkohde on vammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla myöskin viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Lähihoitajan työtehtävät pitävät sisällään mm. lääkehoitoa, haavanhoitoa sekä avanteiden hoitoa. Kohteen asukkaista moni on pyörätuolissa, joten myös avustaminen arjen askareissa ja perusasioissa kuten peseytymisessä, pukeutumisessa sekä kaikenlaisissa siirtymisissä on osa työtä. Asukkaat ovat kuitenkin aktiivisia liikkumaan, joten samalla pääset itsekin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hyvissä puitteissa.

Toivomme:

Toivomme, että sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus, mutta myös loppuvaiheen lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijat otetaan haussa huomioon. Hyvä suomen kielen osaaminen on tässä työkohteessa erittäin tärkeää. Toivomme myös kiinnostusta vammaistyöhön ja neurologisiin sairauksiin. Yleisesti ottaen kyky tarttua reippaasti työhön ja positiivinen asenne ovat kuitenkin tärkeimmät seikat! Tartuntalain mukainen rokotussuoja ja rokotukset tai sairastetun taudin suoja koronavirusta vastaan vaaditaan. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joustavan sijaisuuden viihtyisässä ja modernissa palvelutalossa. Kohteessa panostetaan siihen, että käytössä on uusinta teknologiaa sekä parhaimmat apuvälineet. Tässä työkohteessa pääset todella kehittämään itseäsi hoitajana hyvissä puitteissa, ja suunnittelemaan omaa työtäsi. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös kunnollisen perehdytyksen. Jos sinulla ei ole lääkeluvat voimassa, pääset suorittamaan ne työkohteessa aloituksen yhteydessä. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,80e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle). Loppuvaiheen LH- ja SH -opiskelijoille 16,00e/h (+ lomakorvaus ja lisät).

Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus