Lähihoitajan 3 vko sijaisuus, Mikkeli

Kokoaikainen

Mikkeli

Haku päättyy 21.7.2024

Miltäs kuulostaisi lyhyt sijaisuus kesän loppuun, jossa voisit tehdä työtä, jolla on merkitys? 

Haemme nyt valmistunutta lähihoitajaa kokoaikaiseen 3 viikon sijaisuuteen Mikkeliin! Työn aloitus on 22.7. ja vuoroja tarjolla aina 11.8.2024 saakka. Työvuorot ovat arkiaamuja, joten sinulla jää hyvin aikaa nauttia Suomen suvesta työn ohella. Työaika on arkisin n. klo: 7-14. Kohde tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista vammaisille ja vaikeavammaisille henkilöille. 

Mitä sinun työpäivääsi sitten kuuluu? Tulet muun muassa työskentelemään näiden työtehtävien saralla:

  • Toimit luotettavana tiimin jäsenenä lähihoitajan työtehtävien parissa
  • Tuet ja kehität tiimin toimintaa omalla ammattitaidollasi 
  • Toteutat lääkehoitoa ja perushoitoa sekä muita arkea tukevia toimenpiteitä ammattitaitoisella otteella 

Me emme etsi superihmistä, vaan henkilöä, jolla on aito kiinnostus toimia vammaisten henkilöiden parissa ja tarjota heille arvostavaa ja lämminsydämistä apua kotipalveluiden kautta. Jotta voit työllistyä tehtävään, tulisi sinun olla valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran rekisteri ja voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV). Työn aloituksessa saat perehdytyksen, minkä takia aiempi kokemus vastaavista töistä ei ole ehdotonta, mutta ymmärrys työn luonteesta sekä ammatillinen ja itsenäinen työote ovat ehdottomasti hyödyksi! Tehtävään työllistyvältä henkilöltä edellytetään myös Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Nyt mietit ehkä tässä kohtaa, että kuulostaa hyvältä, mutta entäs palkkaus? Lähihoitajana palkkauksesi tulisi olemaan 16,50e/h + 9% lomakorvaus. 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja haluammekin tavata sinut mahdollisimman pian näppärän etähaastattelun merkeissä! Toimimme myös apunasi ja tukenasi koko prosessin ajan, joten sinun ei tarvitse kuin nostaa jalat pöydälle ja odotella, että hoidamme kaiken puolestasi. Maksamme palkan aina 2 viikon välein, joten palkkakuittia ei tarvitse kauaa odotella. Jätä siis meille hakemus jo tänään, niin päästään juttelemaan työstä tarkemmin. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö löytyy!

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin lisätietoja saat sähköpostilla HR-konsultiltamme Sanni Heikkilältä arkisin osoitteesta: sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 108764540

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus