Lähihoitajan 3 viikon sijaisuus, Kontiolahti

Osa-aikainen

Joensuu, Kontiolahti

Haku päättyy 26.6.2022

Etsimme lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on 2/3 opinnoista jo käytynä 3 viikon sijaisuuteen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön! Työn aloitus olisi mahdollisimman pian ja saat itse päättää, haluatko tehdä töitä osa-aikaisena vai kokoaikaisena. Tarjoamme sinulle 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus) palkkauksen, kilometrikorvaukset työmatkoista, sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät.

Työnkuvaus: 

Kyseessä on 66-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen koti. Yksikkö sijaitsee turvallisessa ja kodikkaassa miljöössä ja tarjoaa upeat ulkoilureitit, joista pääset nauttimaan työssäsi. Yksikössä hyödynnetään nykyaikaista teknologiaa ja yhdistetään se laajaan kokemukseen ikääntyneiden hyvästä hoidosta ja turvallisesta elämästä. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Asukkaiden kanssa yhdessä tehdään arjen askareita ja kannustetaan heitä mukaan kodin toimintaan. Työ on joko kokoaikaista tai osa-aikaista 2-vuorotyötä. Tehtäviisi kuuluu perushoito ja arjessa tukeminen. 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta, mutta voit olla myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, jolla on jo vanhustenhoitotyö suoritettuna tai vähintään aiempaa kokemusta ikäihmisistä.  Kaikista tärkeintä on kuitenkin motivoitunut ja aktiivinen työote sekä positiivinen asenne! 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Itse kohteessa saat ympärillesi ammattitaitoisen työtiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Tarjoamme sinulle 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus) palkkauksen, kilometrikorvaukset työmatkoista, sekä tietenkin yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä – myös viikonloppuisin päivystyksemme kautta. Olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkan maksamme sinulle 2 viikon välein.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus