Lähihoitajan 2-3kk sijaisuus, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 16.10.2022

Onko haussasi sijaisuus loppuvuodelle 2022? Ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä kiinnostuneelle lähihoitajalle olisi nyt tarjolla joustava sijaisuus Turussa sijaitsevassa ikäihmiselle ja muistisairaille asumispalveluja tarjoavassa yksikössä.

Työ alkaa joustavasti sopimuksen mukaan lokakuun 2022 aikana, ja töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun saakka. Tarjolla on 100% työtunnit, mutta mikäli sinulle sopii paremmin osa-aikainen työskentely, on sekin mahdollista!

Sijaisuuden palkkaus valmistuneelle lähihoitajalle 17€/h ja lähihoitajaopiskelijalle (jolla vähintään 120 osp suoritettuna) 16€/h. Päälle tulee 9% lomakorvaus ja vuorolisät.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde tarjoaa asumispalveluja ikäihmisille sekä muistisairaille. Yksiköitä on useampi, mutta kaikki ovat saman katon alla ja voit esittää oman toiveesi siitä, mihin yksikköön työllistyisit. Yksiköissä tarjotaan myös tehostettua palveluasumista sekä vaativan hoidon tarpeessa oleville muistisairaille asumispalveluja.

Lähihoitajan työhön kuuluu hoivayksikön asukkaiden tukeminen kuntouttavalla työotteella arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluvat omaistyön ohella työnkuvaan! Työ on 2-vuorotyötä (aamuja ja iltoja) koko viikon akselilla ma-su.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistuksella varustettu lähihoitaja tai vähintään 120 osp opinnoista suorittanut lähihoitaja-opiskelija. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten ja erityisesti muistisairaiden parissa tehtävästä työstä. Lääkehoito kuuluu työhön, joten voimassa oleva lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi. 

Tärkeintä on se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat, ja saat työhön hyvän perehdytyksen!

Tarjoamme:

Tämä lyhyt sijaisuus tarjoaa sinulle virkistävää vaihtelua ja mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena mukavassa työporukassa ja ihanien asukkaiden parissa. Työnkuvasi on monipuolinen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Sijaisuuden palkkaus valmistuneelle lähihoitajalle 17€/h ja lähihoitajaopiskelijalle (jolla vähintään 120 osp suoritettuna) 16€/h. Päälle tulee 9% lomakorvaus ja vuorolisät.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille sivujemme kautta helpon pikahakemuksen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus