Lähihoitajan 1kk sijaisuus, Tuusula

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 1.10.2023

Haemme nyt Tuusulassa sijaitsevaan yksikköön lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelijaa 1kk sijaisuuteen.

Uudehko kohde tarjoaa aikuisille vammautuneille ja neurologisesti sairaille asiakkaille palvelu- ja intervalliasumista sekä asumisvalmennusta. Pääsetkin työskentelemään raikkaissa ja viihtyisissä työtiloissa, joissa työntekoasi helpottaa optimaaliset hoitotilaratkaisut. Tässä kohteessa päiväsi kuluvat toiminnallisten ja ohjauksellisten tehtävien parissa, eikä mikään työpäivä toista itseään, vaan pääset nauttimaan virikkeellisestä työarjesta. Työn aloitus on mahdollisimman pian, ja työtä voi tehdä 2- tai 3-vuorotyönä!

Palkkaus tehtävässä 17e/h, johon tulee lisäksi vuorokohtaiset tes-lisät sekä 9% -lomakorvaus.

Työnkuvaus:

Tarve kokoaikaiselle lähihoitajalle on ainakin 1.10.2023 saakka ja työn aloitus on mahdollisimman pian. Työ on vuorotyötä ja tekijältä edellytetään voimassa olevia lääkelupia.

Kohteen palveluasumisen puoli on suunniteltu joustavaksi ja mukautuvaksi, jotta asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita voidaan parhaan mukaan huomioida. Jokainen asukas saa oman asunnon ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen tuen yhteydestä. Asiakkaiden käytössä on toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä edesauttavat yhteistilat ja yksikön arkea ohjaakin yhdessä tekeminen ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi.

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp (2/3) suoritettuna. Työtehtäviin soveltuu aktiivisen työotteen omaava hoitaja, jolta löytyy kiinnostusta vammaistyöhön tai aiempaa kokemusta vammaispuolen työstä!

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt meidän, eli MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Palkkaus tehtävässä 17e/h, johon tulee lisäksi vuorokohtaiset tes-lisät sekä 9% -lomakorvaus.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus