Lähihoitajan 1kk sijaisuus Muuramessa

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 10.12.2023

Onko sinulla vuoden vaihteen suunnitelmat vielä auki? Etsimme nyt lähihoitajaa sijaisuuteen 7.1.2024 asti. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian. Olisiko tämä sinulle tilaisuus ottaa vastaan lähihoitajan sijaisuus Muuramessa, rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä Päijänteen rannalla?

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Haemme lähihoitajaa joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen sijaisuuteen 22-paikkaiseen ikäihmisten ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikköön Muurameen, jossa vakituisen tehostetun palveluasumisen ohella tarjotaan myös lyhytaikaista asumispalvelua. Työtehtäviisi kuuluu mm. asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä viriketoiminnan ja ulkoilun toteuttaminen. 

Sijaisuus alkaisi mahdollisimman pian ja vuoroja on tarjolla ainakin 7.1.2024, mahdollisesti myös tästä pidemmälle. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet tunnit.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Aiempi työkokemus ikäihmisten parissa toimimisesta katsotaan eduksesi, mutta sitoutunut, reipas ja ammattimainen asenne työtä kohtaan ratkaisevat. Sinulla tulisi olla myös hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. 

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Saat avuksesi MediPowerin HR-tiimin, joka on tavoitettavissasi helposti viikon jokaisena päivänä. Palkka työstäsi maksetaan aina kätevästi kahden viikon välein. 

Palkkaus sijaisuudessa on 18 e/h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät). 

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Käsittelemme hakemuksia aina arkisin ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi.

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 88496508

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus