Lähihoitajan 1kk sijaisuus, Iisalmi

Kokoaikainen

Iisalmi

Haku päättyy 26.5.2024

Lähihoitaja! Etsitkö vielä loppu kevääksi töitä? Meillä olisi tarjolla sijaisuus Iisalmella. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kurkkaa alapuolella oleva ilmoituksemme!

Työn ja kohteen kuvaus:

Kohde sijaitsee Iisalmen keskustan tuntumassa ja tarjoavat palveluasumista fyysisesti vammautuneille ja sairastumisen kautta vammautuneille henkilöille. Yksikössä on yhteensä 25 tilavaa, käytännöllistä ja viihtyisää asuntoa. Työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi ohjausta, avustamista arjen askareissa, aktiviteettien järjestämistä, raportointia ja lääkehoitoa. Yksikössä panostetaan aktiiviseen arkeen ja he järjestävät paljon yhteisiä aktiviteetteja.

Sijaisuus alkaisi mahdollisimman pian ja kestäisi toukokuun loppuun asti. Työn on 2-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit. 

Toivomme:

Tehtävää varten sinun tulee olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Eniten toivomme sinulta reippautta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. 

Tarjoamme:

Työskentelet sijaisuudessa MediPowerin kautta. Lisäksi saat täyden tuen osaltamme – meillä on avulias ja kokenut HR-tiimi, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Palkkasi maksetaan kahden viikon välein joka toinen perjantai, ja meihin saat aina helposti yhteyden vaikkapa WhatsAppin kautta.

Valmistuneelle lääkeluvalliselle hoitajalle palkkaus 18,53e/h (sis. 9 % lomakorvauksen) ja päälle tulee vuorolisät. 

Hakuprosessi:

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – täytä hakemus verkkosivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Voit kertoa hakemuksessasi enemmän osaamisestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 101560171

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus