Lähihoitajan 1kk kesäsijaisuus, Kangasala

Kokoaikainen

Kangasala

Haku päättyy 26.6.2022

Etsitkö vielä sitä oikeaa kesälle – siis sitä oikeaa kesätyökohdetta? Me etsimme nyt lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa kesäsijaisuuteen n. 1kk ajalle heinäkuuksi 2022. Sijaisuutta on mahdollisuus myös jatkaa. Kyseessä on Kangasalla sijaitseva pienehkö kehitysvammaispuolen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 asiakkaalle. Sijaisuuden aloitus sekä lopetus ovat joustavasti sovittavissa. Sinulle on tarjolla täydet työtunnit. Nappaa siis tästä itsellesi toiminnallinen kesätyökohde, jossa aikaa jää hoitotyön lisäksi myös kohtaamiselle ja yhdessä ololle! 

Valmistuneelle hoitajalle maksetaan tunnista lomakorvauksen kanssa 19,62€/h (lomakorvaus 9%) ja sinulle kuuluvat tietenkin myös vuorokohtaiset lisät. Opiskelijan palkkaus neuvotellaan kilpailukykyiseksi työkokemuksen mukaan! 

Työnkuvaus:

Kohde on vuonna 2014 valmistunut aikuisten kehitysvammaisten yksikkö, jossa on 15 asukasta ja 3 ryhmäkotia. Modernissa yksikössä on huomioitu juuri kyseisen asukaskunnan tarpeet, joten kohteesta löytyy mm. nostimet ja muut työtä helpottavat apuvälineet. Työnkuvaasi kuuluu perushoidolliset ja avustavat tehtävät sekä ohjaava toiminta muun tiimin kanssa. Töitä tehdään koko viikon akselilla ja kyseessä on 2-vuorotyö (aamu- ja iltavuoroja).

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja mm. bussilinjat kulkevat hyvin kohteen vierestä. Tässä työssä et ole koskaan yksin vuorossa, vaan kanssasi on iso ja osaava tiimi alan ammattilaisia! 

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija (yli 120op.). Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt kehitysvammaispuolen asiakkaiden parissa, mutta tämä ei ole kuitenkaan pakollista – kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi kehitysvammaistyön parissa. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt kohteeseen MediPowerin kautta ja saat heti avuksesi meidän avuliaan HR-tiimin, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan! Lisäksi saat palkan 2 viikon välein ja aina ajallaan maksettuna. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. Valmistuneelle hoitajalle maksetaan tunnista lomakorvauksen kanssa 19,62€/h (lomakorvaus 9%) ja sinulle kuuluvat tietenkin myös vuorokohtaiset lisät. Opiskelijan palkkaus neuvotellaan kilpailukykyiseksi työkokemuksen mukaan! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus