Lähihoitaja vammaistyöhön, Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 18.10.2021

Haemme asiakkaallemme Rovaniemelle vammaistyöstä kiinnostuneita lähihoitajia sijaisuuteen. Saat itse esittää toiveen sijaisuuden kestosta, sekä myös työvuoroihin voit vaikuttaa. Halutessasi sinun on mahdollista myös keikkailla tässä kohteessa. Kohde on noin 35 paikkainen vaikeasti liikuntavammaisten asukkaiden asumisyksikkö, joka sijaitsee lähellä Rovaniemen keskustaa. 

Työnkuvaus:

Lähihoitajan työnkuva sisältää pääasiassa asiakkaiden avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa, mihin asukas ei itse pysty. Perushoitotyö, lääkehoito ja omaisyhteistyö kuuluvat tehtäviin. Työt tapahtuvat kahdessa vuorossa (aamu & ilta) ja työtä tehdään yhdessä muun henkilökunnan ja tiimin kanssa.

Toivomme hakijalta:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran myöntämää laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä haussa huomioon, joten ethän epäröi hakea paikkaa, vaikka tutkintosi ei vielä valmis olisikaan. Aikaisempi kokemus vammaistyöstä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas ja avoin asenne työtä kohtaan. Toivomme sinun tekevän työtäsi suurella sydämellä sekä omaavan hyvät vuorovaikutustaidot. 

Tarjoamme:

Työkohteessa sinua odottaa ammatillinen ja huumorintajuinen tiimi. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä apua ja tukea tekemiseen koko työsuhteesi ajan. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Saat mahdollisuuden työskennellä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla joko sijaisuutta tehden tai keikkaillen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia, Ellen, Aleksandra ja Josefiina.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus