Lähihoitaja vakituiseksi, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 11.12.2022

Oletko jo valmistunut lähihoitaja ja tahdot päästä työskentelemään tärkeän työn parissa – ja vielä kohteessa, jossa työpäiviisi kuuluvat ihanat lemmikit ja kotieläimet?

Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme Vantaalle lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen! Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Työnkuvaus:

Työkohde on n. 30-paikkainen kaksi kerrosta käsittävä ikäihmisille suunnattu hoivayksikkö hyvien yhteyksien päässä Vantaalla. Työllistymisesi painottuu lopulta enemmän toiseen kerroksista, eli pääasiassa noin 15 asukkaan pariin. Työnkuvaan kuuluu mielekkään ja turvallisen arjen mahdollistaminen kohteen asukkaille, perushoitotyö, lääkehoito (jos sinulla on lääkeluvat) sekä viriketoiminnan suunnitteleminen ja järjestäminen.

Tässä hoivayksikössä asustelee myös eläimiä, joten asukkaat ja työntekijät pääsevätkin viettämään aikaa erilaisten lemmikkien ja kotieläinten kanssa arjen ja työn lomassa! Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa.

Saat itse vaikuttaa työvuoroihisi. Voit tehdä 2- tai 3-vuorotyötä ja myös yövuoropainotteinen työ on mahdollista! Huom! Pelkkä yötyö ei ole mahdollista, vaan vuorot voivat painottua yöhön, mutta myös yksittäisiä aamu- ja iltavuoroja täytyy tehdä. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoivakotien laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia.

Sinun tulee olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella. Aiempi kokemus ikäihmisten parista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joko turvallisen vakituisen työsuhteen viihtyisässä ja lämminhenkisessä hoivayksikössä. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös hyvän perehdytyksen.

Työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille ja saatkin esittää tehtävään palkkatoiveesi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi sähköpostin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa ilolla vastaan tiimimme eli Ellen, Aleksandra, Vilma, Miia, Sanni, Saara, Aki ja Laura!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus