Lähihoitaja vakituiseksi Turkuun

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 2.4.2023

Onko haussasi vakituinen lähihoitajan paikka hoivayksiköstä, jossa hoitajamitoitus on kunnossa ja työtä tehdään asukkaiden ehdoilla ja työntekijöitä arvostaen?

Etsimme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen Turun keskustan kupeessa sijaitsevalle asiakkaallemme vaativaan muistisairaiden ympärivuorokautiseen hoivaan. Asiakasorganisaatiomme on voittoa tavoittelematon ikäihmisen asumispalveluyksikkö Turussa. 

HUOM! Jokaiselle tähän asiakaskohteeseemme rekrytoituneelle lähihoitajalle maksetaan aloitusbonus 200e! Kun olet aloittanut työntekijänä työkohteessa, saat viikon sisällä tilillesi palkkatulona 200e aloitusbonuksen!

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde tarjoaa vaativan hoidon tarpeessa oleville muistisairaille asumispalveluja. Yksiköitä on useampi, mutta kaikki toimivat saman katon alla.  

Lähihoitajan työhön kuuluu hoivayksikön asukkaiden tukeminen kuntouttavalla työotteella arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluvat omaistyön ohella työnkuvaan! Työ on 2-vuorotyötä (aamuja ja iltoja) koko viikon akselilla ma-su.

Tässä työkohteessa ollaan hyvin koulutusmyönteisiä ja johtoporras on erittäin kuunteleva sekä avulias, ja työyhteisö keskusteleva ja miellyttävä. Kohteessa on myös paljon vapaaehtoisia auttamassa mm. ulkoilutuksessa. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikesuojalla varustettu lähihoitaja. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten ja erityisesti muistisairaiden parissa tehtävästä työstä. Lääkehoito kuuluu työhön, joten voimassa oleva lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn aloituksen yhteydessä. 

Tärkeintä on se, että suhtaudut positiivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön kattavan perehdytyksen!

Työn edut: 

Työllistyminen tapahtuu suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille ja he tarjoavatkin AVAINTAn työehtosopimuksen reilut työehdot: Lakitasoa lyhyemmät työajat, normaalia suurempi vähimmäispalkka, palkalliset arkipyhävapaat, lakitasoa pidemmät vuosilomat, lomarahat ja näiden lisäksi pyritään järjestämään vuosittain yhteisiä mukavia tapahtumia henkilökunnalle. Palkkaus tehtävään on 2260e/kk lääkeluvalliselle hoitajalle + lisät. Kohteessa on myös monipuolinen työterveys ja työsuojeluun satsataan. 

HUOM! Jokaiselle tähän asiakaskohteeseemme rekrytoituneelle lähihoitajalle maksetaan aloitusbonus 200e! Kun olet aloittanut työntekijänä työkohteessa, saat viikon sisällä tilillesi palkkatulona 200e aloitusbonuksen!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille sivujemme kautta helpon pikahakemuksen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Huom! Laitathan tehtäväkohtaiset kyselyt joko viestillä tai sähköpostilla – vastaan kysymyksiin arkisin työaikani puitteissa. 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus