Lähihoitaja vakituiseksi tai sijaisuuteen, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 16.10.2022

Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä työskentelemään tärkeän työn parissa – ja vielä kohteessa, jossa työpäiviisi kuuluvat ihanat lemmikit ja kotieläimet? Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme Vantaalle lähihoitajaa tai alan opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen, tai vaihtoehtoisesti esim. 2-6kk pituiseen sijaisuuteen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Työnkuvaus:

Työkohde on n. 30-paikkainen kaksi kerrosta käsittävä ikäihmisille suunnattu hoivayksikkö hyvien yhteyksien päässä Vantaalla. Työllistymisesi painottuu lopulta enemmän toiseen kerroksista, eli pääasiassa noin 15 asukkaan pariin. Työnkuvaan sijaisuudessa kuuluu mielekkään ja turvallisen arjen mahdollistaminen kohteen asukkaille, perushoitotyö, lääkehoito (jos sinulla on lääkeluvat) sekä viriketoiminnan suunnitteleminen ja järjestäminen.

Tässä hoivayksikössä asustelee myös eläimiä, joten asukkaat ja työntekijät pääsevätkin viettämään aikaa erilaisten lemmikkien ja kotieläinten kanssa arjen ja työn lomassa! Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Saat itse vaikuttaa sijaisuuden ajan työvuoroihisi. Voit tehdä 2- tai 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä hoivakotien laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus ikäihmisten parista on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle joko turvallisen vakituisen työsuhteen tai halutessasi joustavan sijaisuuden viihtyisässä ja lämminhenkisessä hoivayksikössä. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työviikon! Aloituksen yhteydessä saat tietenkin myös hyvän perehdytyksen. Työllistyt tapauskohtaisesti joko suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille, tai vaihtoehtoisesti meidän MediPowerin kautta. Tästä sovitaan erikseen rekrytoinnin edetessä. Meillä MediPowerilla saat palkan 2 viikon välein perjantaisin ja sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva tiimimme, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus on sopimuksen mukaan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin tai sähköpostin kautta! Sinun ei siis ole pakko täyttää nettisivuillamme olevaa hakemuspohjaa. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa ilolla vastaan tiimimme eli Ellen, Aleksandra, Vilma, Miia, Sanni, Saara, Aki ja Laura!

Lisätietoja:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus