Lähihoitaja vakituiseksi pieneen yksikköön, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 16.10.2022

Lähihoitaja! Nyt olisi tarjolla mahtava vakituinen työpaikka pienessä ja rauhallisessa tiiviin porukan työyhteisössä Espoon Kauklahdessa.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen hyvien yhteyksien päässä Espoon Kauklahdessa sijaitsevaan moderniin vammaisille suunnattuun palveluasumisyksikköön.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, 12 asuntoa ja asiakasta käsittävä vammaispalvelun asiakkaille suunnattu kerrostalo. Jokaisella asukkaalla on talossa oma n. 40m2 kokoinen asunto. Asukkaita on yhteensä 12. Puolet asukkaista on enemmän apua tarvitsevia ja pyörätuolissa olevia, ja puolet taas ilman pyörätuolia pärjääviä ja omatoimisempia, vain kevyempää tukea tarvitsevia. Yksikössä on käytössä hyvät apuvälineet. Työ yksikössä on suhteellisen kevyttä sekä rauhallista, ja työtä ei tarvitse tehdä kiireessä!

Pääset työskentelemään sekä hoidollisten että ohjauksellisten tehtävien parissa. Tuet tärkeällä työlläsi asukkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. Lääkehoito kuuluu työhön, ja täten lähihoitajalla tulee olla lääkeluvat. Lääkelupatentit ja -näytöt pääsee suorittamaan yksikössä työn aloituksen yhteydessä.

Työsopimus on vakituinen, ja sopimus tehdään 3-vuorotyöhön. Työkohteessa on kuitenkin pääasialliset vakiyöhoitajat, jonka vuoksi työllistyt pääasiassa 2-vuorotyöhön (aamut ja illat) koko viikon akselille ma-su.

Odotamme:

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikelaillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat (vähintään 120 osp suoritettuna) huomioidaan kuitenkin haussa. Toivomme, että sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja, ja että vammaistyö on lähellä sydäntäsi! Suoja koronavirusta vastaan vaaditaan.

Tarjoamme:

Tämä työpaikka tarjoaa sinulle turvallisen ja mielekkään vakituisen työn. Yksikkö on pieni ja rauhallinen, jossa työn saa tehdä kiireettömästi ja asiakkaisiin todella panostaen. Työssä pääset myös kehittämään itseäsi, ja sinun on mahdollista saada työnkuvaasi erilaisia lisävastuualueita, joista maksetaan tietenkin ekstrakorvausta.

Yksikössä on pysyvä, hyvän yhteishengen omaava vakiporukka töissä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Asiakasyrityksemme on kannustava ja joustava työnantaja, jonka arvoissa korostuu muun muassa välittäminen! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus