Lähihoitaja vakituiseksi Nokialle

Kokoaikainen

Nokia

Haku päättyy 31.3.2023

Lähihoitaja! Haluatko päästä osaksi avuliasta, rentoa sekä ammattitaitoista työyhteisöä?

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen viime vuonna rakennettuun hoivakotiin Nokialle! Työn aloitus olisi mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Työkohde on KoskiHoiva Oy, joka on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. He tarjoavat monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. 

Kyseessä on 30-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen ympärivuorokautinen hoivayksikkö Nokialla. Asukkaat ovat fyysiseltä toimintakyvyltään rajoittuneita, muistisairaita tai molempia. Hoivakodin yhtenä erityispiirteenä toimii älyteknologia. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat muun muassa omaisten osallistamisen asukkaiden arkeen paremmin. Älyteknologia näkyy myös valoissa, aistihuoneessa ja paikannuksessa. Lähihoitajan työtehtäviin sisältyy muun muassa asiakkaan päivittäisissä toimissa avustaminen ja lääkehoito.

Kyseessä on 2- tai 3-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Voit myös halutessasi tehdä osa-aikaisena esimerkiksi 30 h/vk. Pääset vaikuttamaan työvuorolistoihin esittämällä työvuorotoiveita.

Tässä tehtävässä tullaan toteuttamaan lääkehoitoa, mikäli se ei ole ennestään tuttua, niin nyt on tuhannen taalan paikka laajentaa ammattiosaamista ja suorittaa LOVe-luvat aloituksen yhteydessä, mikäli sinulla ei vielä niitä ole! 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla nimikesuojattu lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parista ja arvostamme reipasta työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lääkehoito kuuluu työhön, joten voimassa oleva lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn aloituksen yhteydessä. 

Työ tarjoaa:

Työllistyminen tapahtuu suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille ja saat käyttöösi kohteen monipuoliset työsuhde-edut. Saat alussa kattavan perehdytyksen kohteeseen. Työsuhde-etuina on muun muassa Smartum kulttuuri- ja liikuntaedut, ajoittaisia lounasetuja sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sinulla on apunasi moniammatillinen työyhteisö sekä kohde on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa hyvät etenemismahdollisuudet.

Valmistuneen lähihoitajan palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan G20-palkkaluokka. Tehtäväkohtaisesti on mahdollisuus saada lisää RAI-vastuuhenkilön tai opiskelija- ja oppilaitosvastaavan tehtävästä. 

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

p. 040 6262839

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus