Lähihoitaja vakituiseksi kotihoitoon, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 11.6.2023

Lähihoitaja – haluatko päästä mukaan rakentamaan kotihoidon toimivampaa arkea yhdessä uuden tiimisi kanssa? Kaipaamme tiimiin kotihoidon konkareita sekä kehittyviä tiimin jäseniä, jotka ovat valmiit tarttumaan uuden palvelun toteuttamiseen kehitysjohteisella ja idearikkaalla otteella. Tärkeintä onkin aito kiinnostus yhdessä tekemistä ja hyvää ammatillista hoivaa kohtaan! 

HUOM! Jokaiselle asiakaskohteeseemme työllistyneelle henkilölle maksetaan 1kk työskentelyn jälkeen 200e aloitusbonus palkkatulona!

Psst.. Haemme kohteeseen myös sairaanhoitajia, kurkkaa ilmoitus täältä!

Toiminnan laajentuessa haemme lähihoitajia toimimaan Vantaan alueen kotihoidon tehtävissä. Kotihoidon toimipisteitä on Vantaan alueella kolme ja jokaiselle niistä rakennetaan pysyvät tiimit, joilla on pitkäaikaiset hoitokontaktit. Tavoitteena on löytää kohteisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin useampia lähihoitajia, jotka viihtyvät kotihoidon aktiivisella työkentällä. Palvelun hioutuessa tiimin näköiseksi, ovat kehitysideat ja hyvä tekemisen meininki enemmän kuin tervetulleita! Tarjolla on täydet työtunnit tai osa-aikatyö. 

Voisitko juuri sinä olla yksi uuden tiimimme jäsenistä – toivomme niin! Kohteen työntekijöistä 93,3% suosittelee työnantajaa.

Työnkuvaus:

Kotiin vietävien palvelujen parissa pääset tukemaan ikäihmisten arkivointia ja käyttämään hoivatyön vahvuuksiasi itsenäisenä ammattilaisena. Kaikille hoitajille nimetään omat asiakkaat, joten pääset nopeasti tutuksi omien hoitosuhteidesi kanssa. Vastuuhoitaja seuraa asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kotona pärjäämistä sekä tekee palvelu- ja hoitosuunnitelman. Tekemisen ytimessä on tietenkin laadukas asiakastyö ja -kohtaaminen, mutta työpäiviisi kuuluu myös muita vaihtelua tuovia työtehtäviä kuten apteekkitilausten tekemistä, tiimityön ohjaamista, mahdollisia perehdytystehtäviä sekä halutessasi sinulle nimettyjä vastuutehtäviä. Työnkuvaa onkin mahdollista laajentaa aina osaamisen karttuessa. Tässä tehtävässä tullaan toteuttamaan aktiivisesti lääkehoitoa, mikäli se ei ole ennestään tuttua, niin nyt on tuhannen taalan paikka laajentaa ammattiosaamista ja suorittaa LOVe-luvat aloituksen yhteydessä! 

Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit (6 vk tasoittumisjaksot). Työtä tehdään koko viikon akselilla, mutta pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi toiveiden kautta, sillä käytössä on autonominen työvuorosuunnittelu.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla nimikesuojattu lähihoitaja tai 2/3 opinnoistasi suorittanut lähihoitajaopiskelija. Työtä tehdään asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Tulevassa roolissasi tulet tekemään lääkehoitoa, RAI-arviointeja sekä käyttämään Domacare-potilastietojärjestelmää, mikäli sinulta uupuu osaamista joltain osa-alueelta, niin uusi työnantajasi on valmis täydentämään ammattiosaamistasi ennen aloitusta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voit suorittaa lääkeluvat työajalla sekä kouluttautua vaadituilla osa-alueilla! Lähes kaikkien vuorojen aikana, työkohteiden välillä liikutaan autolla, joten ajokortti sinulta tulisi löytyä.

Työ tarjoaa:

Suorarekrytoituessasi kotihoidon työnantajalle, saat asiakkaan asettaman työkokemusperusteisen palkkauksen sekä heidän kattavat työsuhde-etunsa. Palkkaus asettuu työkokemuskertymän mukaan 2402,42-2598,77e haarukalle. 

HUOM! Lisäksi jokaiselle asiakaskohteeseemme työllistyneelle henkilölle maksetaan 1kk työskentelyn jälkeen 200e aloitusbonus palkkatulona!

Työkohteen tarjoamiin työsuhde-etuihin kuuluu: Liikunta- ja kulttuurietu, sairaan lapsen hoitopalvelu, jonka työnantaja kustantaa, laaja työterveyshuolto, kehittymismyönteinen työyhteisö, kehitys- ja työhyvinvointipäivät kahdesti vuodessa, palkallinen muuttopäivä ja merkkipäivien juhlistaminen.

Kaiken tämän lisäksi pääset alusta asti olemaan mukana tiimin ensiaskelissa ja luomassa hyvää ja ammattitaitoista työyhteisöä! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pika-hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme etähaastattelujen kanssa jo hakuaikana. MediPower on rinnallasi koko suorarekrytointiprosessin ajan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus