Lähihoitaja vakituiseksi kotihoitoon Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Lähihoitaja! Haluatko päästä osaksi avuliasta, rentoa sekä ammattitaitoista työyhteisöä. Nautitko itsenäisestä liikkuvasta työstä, jossa saat panostaa asiakaskohtaamisiin? 

Haemme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen kotihoidon pariin! 

Työnkuvaus:

Työkohde on KoskiHoiva Oy, joka on pirkanmaalainen 100 % kotimainen hoivapalveluyritys. He tarjoavat monipuolisia hoito-, kuntoutus- ja terveydenhoitopalveluita Pirkanmaan alueella. Kotiin vietävien palvelujen parissa pääset tukemaan ikäihmisten arkivointia ja käyttämään hoivatyön vahvuuksiasi itsenäisenä ammattilaisena. Asiakkaiden kotona tehdään ammatillista avustustyötä. Käynnit hoidetaan pääosin yksin, mutta on muutamia kohteita, joihin tehdään parin kanssa käyntejä. Asiakaskohteet sijaitsevat pääosin Tampere – Nokia akselilla ja keskimääräinen käyntiaika asiakkaan luona on 3 tuntia.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Voit myös halutessasi tehdä esimerkiksi 30h/vk ja tulevaisuudessa voit tehdä 3-vuorotyötä oman kiinnostuksen mukaan. Työvuorot suunnitellaan omassa toimistossa 3-viikon listoina ja pääset vaikuttamaan niihin esittämällä työvuorotoiveita.

Tässä tehtävässä tullaan toteuttamaan lääkehoitoa, mikäli se ei ole ennestään tuttua, niin nyt on tuhannen taalan paikka laajentaa ammattiosaamista ja suorittaa LOVe-luvat aloituksen yhteydessä, mikäli sinulla ei vielä niitä ole! 

Arvostamme:

Sinun tulisi olla nimikesuojattu lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Sinulta tulisi myös löytyä ajokortti. Työtä tehdään asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa kotihoidon tehtävien parista. Lääkehoito kuuluu työhön, joten voimassa oleva lääkeluvat katsotaan isoksi eduksi, mutta ne voi suorittaa myös työn aloituksen yhteydessä. 

Työ tarjoaa:

Työllistyminen tapahtuu suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille ja saat käyttöösi kohteen monipuoliset työsuhde-edut. Perehdytys tapahtuu työparin kanssa ensimmäisinä päivinä ja kollegoilta saa aina apua, jos siihen on tarvetta. Työsuhde-etuina on muun muassa Smartum kulttuuri- ja liikuntaedut, ajoittaisia lounasetuja sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sinulla on apunasi toimiston ja esihenkilön tuki sekä kohde on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa hyvät etenemismahdollisuudet. Saat puhelimen sekä talon auton käyttöösi työajaksi. Palkkaus tehtävästä on kokemuksesi mukaan n. 2140-2320e/kk – voit kuitenkin esittää palkkatoiveesi haastattelussa. 

Kaikille kevään 2023 aikana aloittaville työntekijöille maksetaan 200e rekrytointibonus, kun he aloittavat työssä! Summa maksetaan aloittaneelle työntekijälle palkkatulona aloitusviikon perjantaina. (Ehto: Työssä aloitus täytyy olla lyöty lukkoon aikavälillä 23.2.-31.3.2023).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! 

Rekrytointia hoitaa MediPower.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

p. 040 6262839

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus