Lähihoitaja vakituiseksi, Kemiönsaari

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 21.8.2022

Lähihoitaja hoi! Haemme nyt idylliseen Kemiönsaareen lähihoitajaa 3-vuorotyöhön toistaiseksi voimassa olevaan toimeen. Aloitus on 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan!

Työnkuvaus:

Asiakaskohde on Silverbackenin tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yksikössä työskennellään moniammatillisessa työtiimissä, johon kuuluu sairaanhoitajia, fysioterapeutti, lähihoitajia ja hoitoapulaisia, jotka ovat innokkaita, osaavia ja kiinnostuneita uusista kehittämismahdollisuuksista. Työskentely perustuu rehellisyyteen, kunnioitukseen ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemiseen. He etsivät joukkoonsa innostavaa, luotettavaa ja avuliasta henkilöä, joka auttaa mielellään muita ja ratkaisee ongelmatilanteet tehokkaasti ja osaavasti.

Lähihoitaja tukee asiakkaan toimintakykyä kuntouttavalla työotteella. Työtehtäviin kuuluu mm. potilaan tilan vaatiman perushoidon annettujen ohjeiden mukaisesti ja asiakkaan tilan tarkkailu ja kirjaaminen. Työ on 3-vuorotyötä. 

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulisi olla hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä, sekä vähintään tyydyttävät taidot toisessa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan/sairastetun taudin antamaa suojaa. Lääkeluvat ovat toivottavat, mutta ne voi myös suorittaa kohteessa. 

Tarjoamme:

Tästä voit napata itsellesi mielenkiintoisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Saat käyttöösi mm. E-passin sekä Eazybreak lounasedun. Kemiönsaari on kaksikielinen kunta ja sinun onkin mahdollisuus kehittää kielitaitoasi. Asiakkaamme suhtautuu myönteisesti työntekijöiden omaan kehitykseen ja kannustaa siihen. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Etuna on myös edulliset asumiskustannukset ja voit saada myös apua asunnon löytämisessä. Kemiönsaaren kunta on pieni ja joustava, ja siellä yhteistyö sekä keskustelu sujuukin helposti muiden yksiköiden kanssa. Palkkaus on KVTES mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus