Lähihoitaja vakituiseksi Käpylään

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 11.6.2023

Tylsistyttääkö vanhat kuviot ja kaipaatko uudelle vuodelle jotain uutta ja tuliterää? Miltä kuulostaisi vuoden 2023 aloitus uudessa työssä ja täysin uudistetuissa puitteissa? Etsimme lähihoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Käpylään! 

Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työn ja kohteen kuvaus: 

Kohde on 43 paikkainen vammaisten asumispalvelukeskus henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen asioissa ja tukea ympärivuorokautisesti. Yksikkö on vasta remontoitu ja pääset työskentelemään nykyaikaisissa viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Yksikkö sijaitsee Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella, Pasilan asemalle on noin puolentoista kilometrin matka.

Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa ratkaisevasti yhteiseen toimintakulttuuriin ja pääset tekemään merkityksellistä sekä monipuolista työtä. Pääset rauhassa keskittymään hoitotyöhön ja omiin asiakkaisiin vuorossa. Työtehtäviin kuuluu mm. perushoito, avustaminen ja läsnäolo sekä lääkehoito.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työvuoro suunnittelu on joustavaa ja pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. 

Odotamme: 

Sinun tulisi olla valmistunut ja Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös kohteessa työn aloituksen yhteydessä. Toivomme, että olisit rauhallinen ja empaattinen alasi ammattilainen, joka motivoituu yhteisöllisestä työympäristöstä ja on idearikas ja vuorovaikutustaitoinen. 

Tarjoamme: 

Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön sekä kohteessa kannustetaan työntekijöitä kehittämään omaa osaamistaan. Tehtävän palkkaus on Yks. Sos. työehtosopimuksen mukainen G20-palkkaus. Lisäksi saat erinäisiä tehtäväkohtaisia lisiä, mikäli olet kiinnostunut mm. laatu- tai kirjaamisvastaavan työtehtävistä.

Työllistyminen on suoraan asiakkaan kirjoille ja saatkin käyttöösi myös ePassin, johon kuuluu joko työmatka-, kulttuuri- tai liikuntaedut. Näiden lisäksi on käytössä erillinen palkitseminen mm. hyvin tehdyistä hankkeista.

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana arkipäivisin ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus