Lähihoitaja vakituiseksi ikäihmisten pariin, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 11.6.2023

Lähihoitaja – haluatko päästä työskentelemään osana lämminhenkistä ja moniammatillista tiimiä! Tässä ikäihmisten palveluasumisen yksikössä viihtyvät niin asukkaat kuin myös työntekijät ja ammatillisuuttasi arvostetaan. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Turun Runosmäkeen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla joko valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija, myös oppisopimuksella voi suorittaa tutkinnon loppuun. 

Kodinomaista, lempeää ja asiantunteva hoivaa päivästä toiseen! 

Työnkuvaus:

Kyseessä on Runosmäessä sijaitseva Emmi-koti, joka tarjoaa palveluja muistisairaille ikäihmisille. Kohde on jaoteltu kolmeen 12 asukkaan pienyhteisöön, joissa ikäihmiset elävät oman näköistä arkeaan. Emmi-kotia voisi luonnehtia lempeäksi ja kotoisaksi, niin hoidollisella puolella kuin myös asumisympäristönä. Yksikkö on suunniteltu palvelemaan muistisairaiden arjen toimintoja ja hoivasta vastaa yhteistyössä moniammatillinen tiimi.

Lähihoitajan roolissa vastaat perushoivasta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Tarjolla on vakituinen, kokoaikainen 2- tai 3-vuorotyö ja aloitus on joustavasti sovittavissa. Kesällä työ olisi todennäköisesti 2-vuorotyötä. Myös osa-aikaisuus onnistuu. Kesällä on mahdollista pitää vähän lomaa, mikäli haluaa!

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla vähintään 120 osp opinnoista suoritettuna. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja työpaikka on savuton.

Tarjoamme: 

Asiakaskohteemme on ammatilliseen hoivatyöhön panostava perheyritys, joka arvostaa asiantuntijuuttasi tai potentiaaliasi kehittyä sellaiseksi roolissasi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja he tarjoavat tehtävästä yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisen G20 palkkauksen. Saat myös kattavat henkilöstöedut, mm. kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä SmartumPay-sovelluksen, joka sisältää kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedun. Työvuoroihin pystyt vaikuttamaan yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Hakuprosessi:

Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit jättää pikahaun perustiedoilla tai kertoa työkokemuksestasi halutessasi laajemmin. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus