Lähihoitaja vakituiseksi ikäihmisten pariin, Turk

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 21.8.2022

Lähihoitaja! Haluaisitko työskennellä kauniissa ja luonnonläheisessä hoivakodissa Turun Hirvensalossa? Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai äitiyslomasijaisuuteen ikäihmisten pariin. Aloitus on sinun toiveesi mukaan, mutta mieluiten mahdollisimman pian.

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on muistisairaille ikäihmisille suunnattu, viihtyisä ja kotoisa hoivakoti Turun Hirvensalossa. Kohde on jaettu kolmeen pienkotiin, ja yhteensä kodeissa asustaa reilut 20 asukasta. Hoivakodissa tarjotaan asukkaille tehostettua palveluasumista. Yksikön palveluihin kuuluvat viihtyisän ja turvallisen asumisen lisäksi säännöllinen liikunta- ja ulkoiluavustus, rentoutushetket sekä niin kulttuurinen, kuin myös terapeuttinen toiminta useissa eri muodoissa. Kohteessa on myös oma geriatrian ja neurologian erikoislääkäri.

Haemme kohteeseen lähihoitajaa vakituiseksi tai vaihtoehtoisesti äitiyslomasijaisuuteen. Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Työ on 2-vuorotyötä (aamut ja illat) koko viikon akselilla ma-su.

Arvostamme:

Sinulta odotamme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. On eduksi, jos sinulla on jo kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden parissa työskentelystä. Sinulta tulisi löytyä hygieniapassi, ja lisäksi voimassa olevat lääkeluvat, tai valmius suorittaa luvat työn aloituksen yhteydessä työkohteessa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin mielenkiinto ikäihmisen parissa työskentelyä kohtaan, sekä avoin ja reipas asenne!

Tarjoamme sinulle:

Tulevassa työkohteessasi sinua on vastaanottamassa yhteen hioutunut ja lämminhenkinen työtiimi, jossa uudet ihmiset otetaan ilolla vastaan. Työn aloituksen yhteydessä saat henkilökunnalta kattavan perehdytyksen, joka mahdollistaa työtehtävissä menestymisen sekä mielekkään ja turvallisen työnteon sijaisuuden aikana. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille. Palkkaus on yks. sos. tes G19C. HR-tiimimme on tukenasi koko rekryprosessin ajan, ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä helppo pikahakemus sivuillamme. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikka täytetään heti, kun sopiva hoitaja löytyy!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus