Lähihoitaja vakituiseksi, Haaga Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 1.10.2023

Innostaisiko uudet tuulet työrintamalla? Onko ikäihmisten parissa työskentely sinulle lähellä sydäntä?

Etsimme nyt valmistunutta lähihoitajaa Helsingin Haagaan vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme joustavan aloitusajankohdan, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja lämminhenkiseen tiimiimme, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä ikäihmisten hyvinvoinnin ja terveyden parissa. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden vaikuttaa asiakkaidemme arkeen positiivisesti.

Työnkuvaus:

Tule mukaan lähihoitajana yksikköön, jossa päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu monipuolista perushoitotyötä muistisairaille ikäihmisille. Perushoitotyö sisältää muun muassa pesut ja syötöt, lääkehoidon tehtävät, sekä ajanvietto ja erilainen viriketoiminta asukkaiden kanssa. Kohde tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ja toimii ryhmäkotimallissa, 16 asukkaan yksikössä. Työympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä hoitotyötä muistisairaiden ikäihmisten parissa. Pääset osaksi lämminhenkistä tiimiä.

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, jossa työajat sijoittuvat pääasiassa aamuihin ja iltoihin, työ on 2-vuorotyönä koko viikon akselilla ma-su. Yövuoroista sovitaan erikseen.

Toivomme:

Etsimme valmistunutta lähihoitajaa, jolla on Valviran nimikesuojaus. Mikäli sinulta puuttuvat lääkeluvat, ei huolta – kohde tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa ne työn aloituksen yhteydessä, sillä lääkehoito kuuluu tehtäviisi.

Tässä työssä hyvä suomen kielen osaaminen on tärkeää. Toivomme sinulta kiinnostusta ikäihmisten parissa tehtävään työhön, ja aiempi kokemus muistisairaiden parissa katsotaan eduksi. Tärkeimmät ominaisuudet, joita arvostamme, ovat kyky tarttua reippaasti työhön ja positiivinen asenne!

Tarjoamme:

Tervetuloa turvalliseen ja vakituiseen työpaikkaan, jossa pääset työskentelemään viihtyisässä ympäristössä! Ammattitaitoinen työporukka ja monipuoliset työtehtävät tekevät työviikostasi mukavan ja merkityksellisen. Solmimme työsopimuksen suoraan asiakasorganisaatiomme kanssa, joten pääset nauttimaan heidän tarjoamistaan hyvistä henkilöstöeduista alusta alkaen. Kulttuurisetelit, vuosittainen vaatekorvaus, kuukausilippu julkisille, vuosittaiset bonukset ja mahdollisuus kuntosalin ja hierovan tuolin käyttöön ovat osa etupakettia. Aloittaessasi saat perusteellisen perehdytyksen ja tuen työhösi. Työkohde tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat lisäkoulutukset, kuten lääkeluvat, hygieniapassin ja ensiapukoulutuksen. 

Tehtävän palkkaluokka vastaa valmistuneen lähihoitajan yksityisen sosiaalipalvelualan tesin mukaista G21-tasoa.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko paikasta? Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä meihin jo tänään! Täytä hakemus helposti sivuillamme ja kerro meille työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut välittömästi hakujen aikana.

Tässä on mahdollisuutesi tarttua nopeasti houkuttelevaan työmahdollisuuteen ja päästä mukaan ammattitaitoiseen ja lämminhenkiseen tiimiin. Anna osaamisesi loistaa hakemuksessasi ja anna meidän näyttää, miten voimme tukea sinua ja auttaa sinua menestymään työurallasi.

Emme malta odottaa yhteydenottoasi. Hae nyt, ja aloita matkasi kohti merkityksellistä ja antoisaa työuraa jo tänään!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus