Lähihoitaja vakituiseen työhön, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 16.10.2022

Lähihoitaja – Haluaisitko tukea ikäihmisten arkea kodinomaisessa ympäristössä? Miltä kuulostaisi terassikahvit asumisyksikön vehreällä takapihalla, yhteiset ruokailut tupakeittiössä ja lämminhenkinen yhdessäolo?

Haemme nyt Järvenpään pientaloalueella sijaitsevaan ikäihmisten hoivakotiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kohteen ja työn kuvaus:

Kohde on pienehkö asumisyksikkö, joka tarjoaa lämminhenkiset ja kotoisat tilat 15 asukkaalle. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, jotka kaipaavat arkitukea ja toimintakyvyn ylläpitoa. Hoivakodin tilat ovat yhteisölliset ja persoonalliset. Hoiva-arjessa päästään nauttimaan myös suojaisan takapihan tarjoamista mahdollisuuksista ja huoneistot on sisustettu asiakkaiden omilla tavaroilla. 

Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin! Työhön kuuluu pääasiassa perushoidollisia ja ohjauksellisia tehtäviä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä ja kirjaamista. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä koko viikon akselilla (aamut ja illat), sillä yksikössä on vakituiset yöhoitajat. 

Toivomme:

Työntekijältä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Lääkeluvat on mahdollista suorittaa kohteessa työllistymisen yhteydessä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Työllistyt suoraan asiakaskohteemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Palkkaus on yks. sos. tes mukainen G21. Meillä MediPowerilla sinut ottaa alkuun vastaan innostunut ja huolehtiva tiimi, joka hoitaa rekrytointiprosessin sujuvasti. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä vakituiseta paikasta, niin jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus