Lähihoitaja vakituiseen työhön, Heinola

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 11.6.2023

Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille olisi nyt tarjolla työpaikka kauniissa, idyllisessä Heinolassa! Haemme Heinolalaisen asiakasorganisaatiomme palveluasumisyksikköön lähihoitajaa. Työsuhteen muoto ja kesto voidaan sopia erikseen hakijan toiveen mukaan. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian!

Kohteiden ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu hoivayksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja, että ryhmäkotimallinen asumisyksikkö. Yksikkö sijaitsee Heinolan keskustassa monipuolisten palveluiden äärellä. Yksikössä on sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen että myös tehostetun, yhteisökoti-palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Palvelutalossa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi voit työllistyä joko 2- tai 3-vuorotyöhön mielesi mukaan. 

Odotamme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten tai erityisryhmien parissa tehtävästä työstä. Olisi hyvä, jos sinulla olisi voimassa olevat lääkeluvat. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön, toteutat kuntouttavaa ja vastuullista työotetta ja olet kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään ikäihmisten ja muiden erityisryhmien parissa. Arvostamme myös kovasti mahdollisuutta joustaa muuttuvissa tilanteissa, sekä halua monipuoliseen ja joskus haastavaankin, mutta sitä antoisampaan tiimityöhön!

Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen sijaisuuden, tai mahdollisesti vaikka vakityön ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! Asiakaskohteemme on merkitykselliseen työhön panostava yhteiskunnallinen yritys, joka käyttää tuottonsa ympäröivän yhteiskunnan hyväksi. Tämän asiakasorganisaatiomme työkohteeseen työllistyminen tarjoaa sinulle työyhteisön, jossa IHMINEN on keskiössä, IDEAT lentävät ja ILO näkyy ja kuuluu! Asiakasorganisaatiomme tarjoaa työpaikan n. 150:lle eri alojen ammattilaiselle. Heillä ollaan rohkeasti ihmisen puolella ja heidän arvot IHMINEN, IDEAT ja ILO läpileikkaavat koko organisaation toimintaa. Liity siis tähän moniosaavaan joukkoon!

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille ja he tarjoavat tehtävästä yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisen G20 palkkauksen. Saat myös mm.  mahtavien työkavereiden ja esimiesten tuen, kattavat henkilöstöedut, mm. liikunta- ja kulttuuriedun (250e/vuodessa epassi), henkilökuntahinnat kohteen omassa lounasravintolassa sekä muiden tilojen käyttömahdollisuuden veloituksetta esim. perhejuhliin. Saat myös kesäkodin käyttöösi pientä korvausta vastaan.

Hakuprosessi:

  Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian!  Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Pidämme haastattelut näppärästi etänä pikaisellakin aikataululla. 

  Lisätiedot:

  HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä 

  sanni.heikkila@medipower.fi

  Helppo haku

  MediPowerin Miia koneella

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus