Lähihoitaja! Unelmiesi kesätyö Pikku-Huopalahdessa

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.5.2022

Sykkiikö sydämesi hoivatyölle ja haluat kartuttaa uusia työkokemuksia? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, jotka omalla osaamisellaan auttavat asiakasyrityksiämme läpi kesän kiireiden. Etsimme lähihoitajia sekä lähihoitaja-opiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ja keikkatöihin asiakaskohteeseemme Helsingin Pikku-Huopalahteen! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva palvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen.
Työllistyessäsi tähän kohteeseen työskentelet pääasiassa ryhmäkodissa, joten pääsetkin tutustumaan asukkaisiin nopeasti. Kummassakin ryhmäkodissa on 16 asukasta. Asukkaita autetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan heidän arjessaan ja työnkuvaan kuuluukin mm. hygieniassa, lääkehoidossa, ravitsemisessa ja muissa arjen askareissa avustaminen. Lisäksi viriketoiminnan suunnittelu ja siinä avustaminen ovat osa työnkuvaa. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä ma-su, sinun omien toiveidesi mukaan. Sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta muistisairaiden ikäihmisten hoidosta, sekä rauhallinen ja empaattinen ote työhön.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta eivät ole ehdoton edellytys. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etukampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan! Sopivan kesätyön hankkiminen on meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan meille hakemuksen jo tänään, sillä parhaimmat paikat viedään nopeasti käsistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi. Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus