Lähihoitaja turvapuhelinpalveluun, Vaasa

Kokoaikainen

Vaasa

Haku päättyy 21.8.2022

Lähihoitaja! Etsitkö toimistotyötä, jossa pääset hyödyntämään hoitoalan osaamistasi? Oletko lähihoitajan koulutuksen käynyt henkilö, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin ja tahdot omalta osaltasi edesauttaa potilaskunnan turvallista itsenäistä asumista?

Haemme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa turvapuhelinpalveluun 3-vuorotyöhön vastaamaan turvapuhelinpalvelun piirissä olevien henkilöiden tehokkaasta hoitoon pääsystä ja hälytysilmoitusten käsittelystä ohjeistuksen mukaisesti.

Työ on kolmivuorotyötä ja täysi työaika on 120h/3vkoa. Haemme turvapuhelinpäivystäjiä erilaisiin työsuhteisin. Työsuhdemuotoja voi olla tarvittaessa työhön kutsuttava, osa-aikainen tai vakituinen kuukausisopimus. Voit hakemuksessasi kertoa millaisesta sopimuksesta olet kiinnostunut. 

Työnkuvaus: 

Tuleva työpisteesi sijaitsisi Vaasan hälytyskeskuksessa, jossa ympärilläsi ammattimainen vastaavissa tehtävissä toimiva työtiimi. Kyseessä on toimistotyö 3-vuorossa. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet hälytyspuheluita sekä välität mahdollisen avuntarpeen eteenpäin kenttätyötä tekevälle taholle. Hälytys vastaanotetaan, selvitetään asiakkaan avun tarve (Huom. Ei hoidon tarpeen arviointia vaan avun tarpeen arviointi!) ja tarvittaessa välitetään hälytys edelleen taholle, joka tekee asiakaskäynnin. Vaihtelua työpäiviisi syntyy myös hallinnollisten tehtäviä kuten seurannan ja raportoinnin kautta.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran laillistama lähihoitaja, jolta onnistuu puhelinpäivystys sujuvalla suomen- ja ruotsinkielellä. Työtehtävissä sinua ohjaa pitkälti ennalta määritellyt toimintaohjeet, mutta työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa.Työssä tarvitaan stressinsietokykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme:

Hälytyskeskuksella sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työtehtäväsi ovat vaihtelevat ja tuleva työnantajasi on valmis rakentamaan urapolkuasi sekä tarjoaa sinulle jatkokouluttautumismahdollisuudet, joiden avulla edetä urallasi. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön, jolloin myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasorganisaatiomme kirjoille. MediPower hoitaa rekrytointiprosessin alun kanssasi sutjakkaasti ja mielekkäästi! Haastattelut järjestämme etänä.

Sovellettava TES tällä hetkellä työtehtävään on Vartiointialan TES ja palkkaus taso IV mukaan. 1.7.2022 alkaen perustuntipalkka on 12,37 €/h. Lähihoitajalle maksetaan lisäksi pätevyyslisää 0,71 €/h.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostitse. Valittu työntekijä tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Lisätietoja:

HR-trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus