Lähihoitaja turvapuhelinpäivystykseen, Vantaa

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 5.2.2023

Oletko lähihoitaja, jolta löytyy hyvät valmiudet reagoida muuttuviin tilanteisiin sekä haluat olla turvaamassa asiakkaiden turvallista arkea? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme lähihoitajaa turvapuhelinpäivystäjäksi ainakin n. 1-2kk työsuhteeseen (työ voi jatkua pidempäänkin) vastaamaan turvapuhelinhälytyksiin ja käsittelemään turvapuhelinhälytyksiä ammattimaisella otteella. Työpaikkasi sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Vantaalla, ja autolliselle on tarjolla autopaikka. Pääset mukaan kehittyvään palveluun ja sinulla on ergonominen työpiste sekä mukavat työkaverit tukenasi! 

Työnkuvaus: 

Työpiste sijaitsee Vantaalla toimistossa, turvapalvelukeskuksessa. Turvapalvelukeskus toimii 24/7, mutta haemme tähän määräaikaisuuteen 2-vuorotyössä (aamut ja illat) työskentelevää työntekijää. Työvuoroja on koko viikon akselilla ma-su.

Toivomme, että voisit työskennellä ainakin suurimman osan ajasta 5 päivää viikossa. Työ voi jatkua keikkatyönä tai osa-aikaisena myöhemmin keväällä 2023, jos asiakaskohteellamme jatkuu tarve lisätyöntekijöille ja haluat jatkaa työssä.

Työ on toimistotyötä. Työpäiviesi aikana vastaanotat ja käsittelet turvapuhelinhälytyksiä sekä välität mahdollisen avun tarpeen eteenpäin asiakkaalle määritellylle taholle. Asiakasyrityksemme tuottaa turvapuhelinpalveluita, mutta käytössä on myös muita teknologisia ratkaisuja, joiden avulla tuetaan ja turvataan asiakkaiden itsenäistä asumista kotona. Vaihtelua työpäiviisi syntyykin tapahtumien monipuolisuuden kautta.

Odotamme:

Sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikelaillistus. Aiempaa työkokemusta turvapuhelinpalveluista ei tarvitse olla, mutta tärkeintä on että olet innostunut oppimaan sekä sitoutunut työhösi. Katsomme eduksi työkokemuksen kotihoidosta, sairaankuljetuksesta ja Call-Center -ympäristöstä, mutta meille tärkeintä kuitenkin on persoonasi. Työtehtäväsi vaativat sinulta aktiivista vuorovaikutteista asennetta sekä ongelmanratkaisutaitoja. Työsi saattaa vaatia nopeaa reagointia, joten sinulla tulee pysyä langat käsissä hektisissäkin tilanteissa. Sinulla tulee olla myös erittäin hyvä suomen kielen taito asiakastyöskentelyä silmällä pitäen, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme:

Asiakasyrityksessämme sinua vastassa on lämminhenkinen ja yhteen hiileen puhaltava työtiimi, jonka kanssa jakaa työarki. Työkohde haluaa kehittää osaamista ja pääset mukaan seuraamaan kansainvälisen yrityksen toimintaa. Aloituksen yhteydessä saat hyvän perehdytyksen työympäristöön ja -yhteisöön ja saat esihenkilösi täyden tuen.

Palkkaus tehtävään on 14,50e/h. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, jolloin me olemme työnantajasi. Olemme tukenasi vuoden jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään!

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus