Lähihoitaja syyssijaisuuteen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.8.2022

Onko ihmisten parissa työskentely lähellä sydäntäsi? Motivoidutko toisten auttamisesta? Sinulla on mahtava tilaisuus napata itsellesi  syysijaisuudes tehostetun palveluasumisen yksikössä, sillä etsimme nyt lähihoitajaa asiakkaallemme Tampereen keskustan tuntumaan!

Sijaisuus on 5.9-6.11.2022 ajalle, jatkolle on myös halutessa mahdollisuus! 

Työnkuvaus: 

Asiakaskohteena on tehostetun palveluasumisen yksikkö. Työnkuvaan kuuluu kahdessa ryhmäkodissa perushoidollisissa tehtävissä työskenteleminen. Ryhmäkodit ovat 15 paikkasia tehostetun palveluasumisen ryhmäkoteja. Toisessa kodissa asuu muistihäiriöisiä sekä käytöshäiriöisiä ja toisessa kodissa skitsofreniaa sairastavia asukkaita. Työvuorot on 2-vuorotyötä ja työvuorotoiveita voi esittää. 

Tarjoamme:

Saat mielekkään ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, joten saat esittää haastattelussa palkkatoiveesi! Yksikössä saat mukavan työporukan ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa jakaa työpäivät. Tämä työ tarjoaa tekijälleen vastuullisen toimenkuvan, mutta tarvittaessa tukea ja apua on kuitenkin tarjolla. Myös MediPowerin mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi on apunasi ja tukenasi koko työsuhteesi ajan ja saat meidät kiinni vaikka WhatsAppilla arkisin ja myös viikonloppuaamuisin.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikelaillistusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisissa paikoissa työskentelystä, mutta tärkeintä kuitenkin on reipas asenne työtä kohtaan. Lääkevat eivät ole pakolliset, mutta toivottavat. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa myös koronavirusta vastaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta meillä MediPowerilla, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Vastaavasti voit täyttää myös näppärän ja nopean pikahaun, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi ja esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. Käymme hakemuksia läpi arkisin ja jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Aleksandra, Vilma, Miia, Ellen, Saara, Sanni, Laura ja Josefiina. 

Lisätietoja:

HR-trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

laura.tajas@medipower.fi 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus