Lähihoitaja syyssijaisuuteen Länsi-Helsinkiin

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa sijaisuuteen ikäihmisten pariin. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Haagassa Alppiruusupuiston välittömässä läheisyydessä. Lue lisää alta!

Työn kuvaus:

Kohde on viehättävä, ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1971 lähtien. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden sekä ulkoilumaastojen läheisyydessä. Palvelutalossa on 37 yksiötä ja 9 kaksiota, sekä kaksi eri ryhmäkotia. Toinen ryhmäkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista fyysisesti huonokuntoisille asukkaille ja toinen on hoitokoti muistisairaille asukkaille. 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa perushoidolliset tehtävät, seuranpito sekä lääkehoito. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa joustavasti elokuun aikana ja jatkuu aina 31.10.2022 sakka, tarjolla on kokoaikaiset työtunnit ja toivommekin, että pystyt työskentelemään täyttä työviikkoa. Kuuntelemme kuitenkin toivettasi, mikäli olet kiinnostunut lyhyemmästä sijaisuudesta. Työ on 2-vuorotyötä, mutta satunnaisia yövuoroja saattaa olla tarjolla.

Toivomme:

Olet soveltuva tähän työhön, mikäli olet suorittanut lähihoitajan opinnoistasi 2/3, eli 120 opintopistettä, tai sinulla on jo Valviran laillistama lähihoitajan tutkinto. Lisäksi LOVet tulisi olla ajan tasalla. Tärkeää on myös, että viihdyt ikäihmisten parissa työskennellen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tartut toimeen, olet ymmärtäväinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja olemme tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Arvostamme työtäsi, ja otamme palkkatoiveesi huomioon. MediPowerin tiimi haastattelee sinut, jonka jälkeen pääset haastatteluun asiakasyrityksellemme. Luemme hakemuksia joka arkipäivä, joten laitathan hakemusta tulemaan niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätiedot: 

HR-Koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus