Lähihoitaja sijaisuuteen Järvenpäähän

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 12.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisille suunnatussa hoivakodissa. Kohde on 15-paikkainen ikäihmisten palvelutalo, jossa tarjotaan asukkaille tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kyseessä on alkuun n. 6kk pituinen sijaisuus, josta sinun on halutessasi mahdollisuus edetä vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka on savuton.

Työnkuvaus:

Omakotitalomallinen hoivakoti sijaitsee kauniilla luonnonläheisellä pientaloalueella n. neljän kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. Kodinomaiseen, turvalliseen ja lämpimään tunnelmaan panostetaan, ja jokaisella asukkaalla onkin hoivakodissa itse sisustettu kodikas huone.  

Lähihoitaja pääsee tekemään monipuolista työtä joustavassa työyhteisössä, jossa uudet tekijät perehdytetään tiimin tuella hyvin uusiin tehtäviin! Työhön kuuluu pääasiassa perushoidollisia ja ohjauksellisia tehtäviä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä ja kirjaamista. Työ on hakijan toiveesta riippuen joko 2- tai 3-vuorotyötä koko viikon akselilla.

Toivomme:

Työntekijältä edellytetään lähihoitajan tutkintoa ja Valviran myöntämää laillistusta. Toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. On hyvä, jos sinulla on jo valmiiksi voimassa olevat lääkeluvat, mutta ne on mahdollista suorittaa myös kohteessa työllistymisen yhteydessä!

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa työporukassa. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen ja saada vakituinen sopimus. Palkka maksetaan sinulle aina ajallaan 2 viikon välein. Palkkaus TES mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen ellen.book@medipower.fi tai WhatsAppissa numeroon 044 716 4779. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus