Lähihoitaja Seinäjoelle

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko etsimässä vakituista lähihoitajan työtä Seinäjoen alueelta? Etsimme nyt tehostetun palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Mikäli vammaistyö on lähellä sydäntäsi, niin tämä työkohde saattaisi kiinnostaa sinua! Halutessasi tähän tehtävään voi olla mahdollista työllistyä myös määräaikaisesti.

Kohteen ja työn kuvaus:

Tässä lämminhenkisessä tehostetun palveluasumisen yksikössä on 11 toimintakyvyltään autettavaa asukasta, viihtyisät yhteistilat sekä kaunis miljöö. Asiakaskunta tarvitsee hoitoa, ohjausta ja kuntoutusta sairauden tai vamman takia. Työ olisi alustavasti 3-vuorotyötä, mutta myös 2-vuorotyö on neuvoteltavissa. Työtehtäviisi kuuluu perushoitoa, lääkehoitoa sekä omahoitajuutta. Pääset tekemään merkityksellistä työtä ja osallistumaan asukkaiden arkeen sekä olemaan heidän tukena elämän eri tilanteissa. Pääset myös osallistumaan viriketoimintaan ja sen toteuttamiseen. 

Toivomme: 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto, sekä valviran nimikelaillistus – myös loppuvaiheen opiskelijat, joilla on yli 120 opintopistettä suoritettuna otetaan huomioon. Työnkuvaan kuuluu lääkehoitoa, joten mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi LOVe LOP&PKV -lääkeluvat on se mahtavaa, mutta tarvittaessa pääset suorittamaan luvat myös työkohteessa heti kuntoon! Kaikista tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta sekä reipas ja iloinen asenne työhön. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheinen työote ovat tässä tehtävässä tärkeitä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja lämminhenkisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyössä, vastuullisessa tehtävässä. Työnkuva on monipuolinen ja sinulla on mahdollisuus saada halutessasi lisävastuuta oman mielenkiintosi mukaan. Aloituksen yhteydessä saat asianmukaisen perehdytyksen ja tiimisi on aina tukenasi! 

Työllistyt joko suoraan asiakaskohteemme kirjoille tai ensin meidän MediPowerin kautta. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus on neuvoteltavissa ja saat esittää toiveesi. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp-viestiä tai sähköpostia, ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin klo: 8-16. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan osaajan löydyttyä! Jos jätät hakemuksesi muun kuin sivujemme hakupohjan kautta, niin muista mainita hakemuksessasi mitä paikkaa haet.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus