Lähihoitaja mielenterveystyöhön, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Raasepori

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Karjaalle lähihoitajaa, perushoitajaa tai mielenterveyshoitajaa, joka on parhaimmillaan monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa! Miltä kuulostaisi n. 1-4 kuukauden kesäsijaisuus mielenterveys- ja päihdepuolen kodinomaisessa tehostetussa palveluasumisen yksikössä, jossa sinun rooliisi kuuluu asiakkaiden kestävän ja hyvinvoivan arjen tukeminen?

Työn aloitus on sopimukseen mukaan keväällä tai kesällä 2022. Yksikössä on tarvetta kesätyöntekijöille touko-syyskuun 2022 ajan.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tarjoten heille hoidollista tukea (mm. lääkehoito) sekä ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoidollisia tehtäviä sekä jonkin verran vaate- ja ruokahuoltoa. Kyseessä on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyö. Voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai täysillä työtunneilla.

Toivomme:

Sinulta tulisi löytyä lähihoitajan koulutus, tai vähintään 2/3 alan opinnoista suoritettuna. Katsomme työnhakijan eduksi, mikäli aiempaa työkokemusta on kertynyt mielenterveys ja päihdepuolen asiakkaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kyseisten työtehtävien pariin! Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi. Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työtäsi tukee myös vuorossa oleva työparisi, jonka apuun voit tukeutua haasteellisissa uusissa tilanteissa. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta, ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin myös palkkaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus