Lähihoitaja mielenterveystyöhön Karjaalle, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Raasepori

Haku päättyy 16.4.2023

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Karjaalle lähihoitajaa kesätyöhön, joka on parhaimmillaan monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa!

Miltä kuulostaisi kesäsijaisuus mielenterveys- ja päihdepuolen kodinomaisessa tehostetussa palveluasumisen yksikössä, jossa sinun rooliisi kuuluu asiakkaiden kestävän ja hyvinvoivan arjen tukeminen?

Kesäsijaisuuden aloitus ja kokonaiskesto ovat joustavia ajalla touko-syyskuu, mutta toivomme, että pystyisit työskentelemään ainakin kesä-, heinä-, ja elokuun 2023. Palkkaus työtehtävässä on 16e/h (päälle tulee lisäksi lomakorvaus 9% ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät).

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tarjoten heille hoidollista tukea (mm. lääkehoito) sekä ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoidollisia tehtäviä sekä jonkin verran vaate- ja ruokahuoltoa.

Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä (aamua ja iltaa) koko viikon akselilla ma-su, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa tekemään myös yövuoroja! Tarjolla on 100% työtunnit, mutta jos sinulle sopisi paremmin osa-aikainen työskentely, niin sitäkin voidaan harkita.

Toivomme:

Sinulta tulisi löytyä lähihoitajan tutkinto ja Valviran nimikesuojaus. Katsomme työnhakijan eduksi, mikäli aiempaa työkokemusta on kertynyt mielenterveys ja päihdepuolen asiakkaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kyseisten työtehtävien pariin! Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi. Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työtäsi tukee myös vuorossa oleva työparisi, jonka apuun voit tukeutua haasteellisissa uusissa tilanteissa.

Palkkaus työtehtävässä on 16e/h (päälle tulee lisäksi lomakorvaus 9% ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät). Tarjolla on täydet työtunnit.

Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus