Lähihoitaja mielenterveyskuntoutujien pariin

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 2.4.2023

Lähihoitaja! Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä mielenterveys- ja päihdepuolelta, jossa sinulla on mahdollisuus jatkuvasti kehittää omaa ammattitaitoasi? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin vilkaise alla oleva ilmoitus!

Etsimme nyt ammattitaitoista, mielenterveystyöhön suuntautunutta lähihoitajaa kotiin vietävän tuen palveluun Helsinkiin. Työsuhde olisi vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset toimimaan mielenterveyskuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa mielenterveyskuntoutujien kanssa tarjoten heille keskusteluapua, hoidollista tukea (mm. lääkehoidon tukeminen, hoitoonohjaus, yksilö-, yhteisö ja ryhmähoito) sekä yleistä arjen ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin.

Asiakasyrityksemme ydintoiminta keskittyy Helsingin Kannelmäkeen, jossa sijaitsee mielenterveyskuntoutujille suunnattu ryhmäkotitoiminta, tuettu ja arvioiva asuminen, sekä päivätoimintaa. Lisäksi asiakasyrityksemme tarjoaa palveluita pääkaupunkiseudun alueella omissa asunnoissaan asuville mielenterveyskuntoutujille.

Tällä hetkellä haemme työntekijää kotiin vietävän tuen palveluihin. Asunnot sijaitsevat pääsääntöisesti Vantaan ja tulevaisuudessa mahdollisesti Keravan alueella. Kotiin vietävän tuen palveluissa B-ajokortti on välttämätön. Sinun työhösi kuuluu avustaa asiakkaita ja tukea heitä niin arjen asioissa kuin tarjota heille keskusteluapua. Tässä työssä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdottoman tärkeät, sekä aito halu auttaa ihmisiä. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työ sisältää toisinaan myös puhelinpäivystystä.

Odotamme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikesuojausta. Toivomme, että olisit suuntautunut mielenterveystyöhön opinnoissasi, mutta suuntautuminen ei ole pakollinen, mikäli sinulla on jo hyvin työkokemusta alalta. Toivomme yleisesti jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä, sillä työssä erilaisten mielenterveysongelmien kanssa painivien henkilöiden kohtaaminen arvokkaasti on tärkeää. Tehtävä saattaa sisältää aina silloin tällöin puhelinpäivystystä, joten toivomme sinun olevan valmis myös siihen.

Lähtöpalkka tehtävässä on G21-palkkaluokan mukainen, mutta palkkaluokka on mahdollista nostaa G23 mukaiseksi, kun perehdytysohjelma sekä vaadittavat koulutukset on suoritettu. 

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielekkään ja merkityksellisen työn, jossa saat itse vaikuttaa työarkeesi. Työ on itsenäistä, joustavaa ja monipuolista – jokainen päivä on erilainen! Saat myös reilusti tukea esimiehiltäsi ja muulta tiimiltä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Perehdytysohjelma kestää 4 kuukautta, joten toimintatavat tulee hyvin perehdytettyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Rekrytointiprosessin hoitaa MediPower.

Työsuhteessa käytössäsi on laaja työterveyshuolto erikoislääkäreineen ja kaiken kattava lisävakuutus. Työntekijöille tarjotaan vuosittain liikunta- ja kulttuurietuja, joista saat vapaa-ajallasi nauttia. Tämän kaiken lisäksi seuranasi on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa työnteko sujuu kuin tanssi!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus