Lähihoitaja mielenterveys- & päihdetyöhön, Forssa

Kokoaikainen

Forssa

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Forssan Jokioisille mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa. Miltä kuulostaisi kesäsijaisuus mielenterveys- ja päihdekuntoutusyksikössä, jossa sinun rooliisi kuuluu asiakkaiden hyvinvoivan arjen tukeminen?

Työn aloitus on sopimukseen mukaan keväällä tai kesällä 2022. Yksikössä on tarvetta kahdelle kesätyöntekijälle elokuun loppuun saakka. Sijaisuuden kokonaiskesto on sovittavissa. Palkkaus kokemuksen ja sop. mukaan 16-18€/h (+9% lomakorvaus & vuorolisät).

Työnkuvaus:

Työkohde on 26 asukkaan tehostettu mielenterveys- ja päihdekuntoutusyksikkö. Yksikössä on hoivapuoli, jossa tarjotaan tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä kuntopuoli jossa tarjotaan kevyempää ja kuntouttavaa hoivaa ennen mahdollista tukiasuntoa.

Työssä pääset toimimaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tarjoten heille hoidollista tukea (mm. lääkehoito), arjessa avustamista, ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Työ ei ole erityisen fyysistä, ja asukkaat eivät ole sänkyyn autettavia.

Kyseessä on toiveesi mukaan joko 2- tai 3-vuorotyö. Voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai täysillä työtunneilla.

Toivomme:

Sinulta tulisi löytyä lähihoitajan koulutus, tai vähintään 2/3 alan opinnoista suoritettuna. Katsomme työnhakijan eduksi, mikäli aiempaa työkokemusta on kertynyt mielenterveys ja päihdepuolen asiakkaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus kyseisten työtehtävien pariin! Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten sinulta tulisi löytyä jo valmiiksi voimassa olevat lääkeluvat. Edellytämme valitulta lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja suojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on tärkeä rooli asiakkaiden arjen sujuvuudessa. Ennen työn aloitusta saat erinomaisen perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi, ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen 16-18€/h peruspalkkauksen. Lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset vuorolisät tulevat tietenkin myös päälle. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus