Lähihoitaja Lempäälään, KESÄTYÖ (heinäkuu)

Kokoaikainen

Lempäälä

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko empaattinen ja ihmisläheinen lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, joka nauttii merkityksellisestä työstä kauniissa miljöössä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sijaista heinäkuun 2022 ajaksi. Tarjolla on täydet tunnit ja mahtava tilaisuus kartuttaa kehitysvammapuolen työkokemusta! 

Haemme sijaisia erityisesti heinäkuulle 2022. Vähintään 1kk sijaisuuden tekevälle valmistuneelle ja lääkeluvalliselle hoitajalle palkkaus 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme tarjoaa turvallisen kodin aikuisille kehitysvammaisille. Kohteessa on kolme viihtyisää ryhmäkotia, joissa huomioidaan asukkaiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Kohteessa pääset tukemaan asukkaiden omannäköistä elämää ja toteuttamaan monipuolista viriketoimintaa. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoitoa sekä asukkaiden arjen sujuvuuden turvaamista.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille onkin tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä avoimuutta. Voimassa olevat lääkeluvat tulisi myös löytyä. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi, joka auttaa sinua kaikessa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan osaamistaan ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Vähintään 1kk sijaisuuden tekevälle valmistuneelle ja lääkeluvalliselle hoitajalle palkkaus 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala 

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus