Lähihoitaja Lempäälään elokuuksi 2022

Kokoaikainen

Lempäälä

Haku päättyy 21.8.2022

Oletko empaattinen ja ihmisläheinen lähihoitaja, joka nauttii merkityksellisestä työstä kauniissa miljöössä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sijaista ainakin 1 kuukaudeksi, elokuun 2022 ajaksi. Tarjolla on täydet tunnit ja mahtava tilaisuus kartuttaa kehitysvammapuolen työkokemusta! 

Vähintään 1kk sijaisuuden täysituntisesti (tai lähes täysillä tunneilla) tekevälle valmistuneelle lähihoitajalle palkkaus 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme tarjoaa turvallisen kodin aikuisille kehitysvammaisille. Kohteessa on kolme viihtyisää ryhmäkotia, joissa huomioidaan asukkaiden yksilölliset tarpeet ja elämäntilanteet. Kohteessa pääset tukemaan asukkaiden omannäköistä elämää ja toteuttamaan monipuolista viriketoimintaa. Työtehtäviisi kuuluu myös perushoitoa sekä asukkaiden arjen sujuvuuden turvaamista.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille onkin tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä avoimuutta. Lääkeluvat eivät ole tehtävään välttämättömät, mutta ne katsotaan eduksi. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

MediPowerilla tukenasi on ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi, joka auttaa sinua kaikessa mieltäsi askarruttavissa asioissa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan osaamistaan ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Vähintään 1kk sijaisuuden täysituntisesti (tai lähes täysillä tunneilla) tekevälle valmistuneelle lähihoitajalle palkkaus 17,00€/h (+ 9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus