Lähihoitaja Lahteen, vakityö tai sijaisuus (2-6kk)

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 21.8.2022

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai pidempään sijaisuuteen (2-6kk) käytettävyytesi mukaan! Oletko jo valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä työskentelemään tärkeän työn parissa? Voit olla jo kokeneempi konkari tai vaikka urasi alkuvaiheessa oleva alan opiskelija. Tämä työkohde tarjoaa ikäihmisille lempeää ja kodinomaista hoivaa, toimivissa ja ergonomisissa hoivatiloissa. Lue siis alta tarkempi kuvaus ja laita pikahakemuksesi tulemaan meille!

Työnkuvaus:

Tarve on 17 tehostetun palveluasumisen ja 13 palveluasumisen yhteisökotipaikassa, joka sijaitsee paraatipaikalla Lahden keskustassa kauppakeskus Sykkeen kanssa samassa korttelissa. Asukaskunta koostuu ikääntyneistä sekä muista erityisryhmistä.

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Voit itse päättää haluatko tehdä 2- vai 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet työtunnit. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti käytettävyytesi mukaan ja mikäli olet kiinnostunut tekemään määräaikaisen sijaisuuden, niin voidaan sijaisuuden kesto määritellä 2-6 kk välille.  

Toivomme:

Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Mikäli olet kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta niin työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, jolloin saat käyttöösi myös työpaikkakohtaiset työsuhde-edut, joista kuulet lisää haastattelussa.

Sijaisuuteen 2-6 kk työllistytään MediPowerin kautta ja palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus