Lähihoitaja Lahteen, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 9.4.2023

Onko etsinnässäsi kesäsijaisuus keskeisellä sijainnilla ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin jäsenenä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen lähihoitajia & lähihoitajaopiskelijoita KESÄSIJAISUUTEEN ikääntyneiden ja muiden erityisryhmien asumisyksikköön. Sijaisuuden kesto voidaan sopia joustavasti 1-3kk pituiseksi, touko-, kesä- ja heinäkuun ajalle sijoittuen.

Työnkuvaus:

Tarve on 17 tehostetun palveluasumisen ja 13 palveluasumisen yhteisökotipaikassa, joka sijaitsee paraatipaikalla Lahden keskustassa kauppakeskus Sykkeen kanssa samassa korttelissa. Asukaskunta koostuu ikääntyneistä sekä muista erityisryhmistä.

Tässä kesäsijaisuudessa lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Voit itse päättää haluatko tehdä 2- vai 3-vuorotyötä! 

Toivomme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija (LH 120op tai SH 60op). Työsi tulee sisältämään myös lääkehoitoa, joten sinulta tulisi löytyä voimassa olevat lääkeluvat. Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus asiakkaiden arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Työtäsi tukee myös vuorossa oleva työtiimi, jonka apuun voit tukeutua uusissa tilanteissa.

Palkkaus työtehtävässä on 16e/h (päälle tulee lisäksi lomakorvaus 9% ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät). Tarjolla on täydet työtunnit.

Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala 

miia.kulmala@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus