Lähihoitaja & lähihoitajaopiskelija KESÄSIJAISUUS

Kokoaikainen

Heinola

Haku päättyy 29.5.2022

Lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, onko etsinnässäsi mielenkiintoinen kesätyö? Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille ja alan opiskelijoille olisi nyt tarjolla kesäsijaisuus kauniissa, idyllisessä Heinolassa! Haemme Heinolalaisen asiakasorganisaatiomme palveluasumisyksikköön lähihoitajaa toukokuusta alkaen ainakin elo- syyskuun loppuun! Myös oma toiveesi sijaisuuden kestosta huomioidaan.

Kohteiden ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu palveluasumista ja ryhmäkotimallista asumista tarjoava yksikkö. Yksikkö sijaitsee Heinolan keskustassa monipuolisten palveluiden äärellä. Palvelutalossa on sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen että myös tehostetun, yhteisökoti-palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia.

Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Palvelutalossa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi työsuhde on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä. Jos olet kuitenkin kiinnostunut vain 2-vuorotyöstä, niin sekin on mahdollisuus järjestää.

Odotamme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten tai erityisryhmien parissa tehtävästä työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön, toteutat kuntouttavaa ja vastuullista työotetta, ja olet kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään ikäihmisten ja muiden erityisryhmien parissa. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan myös eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös kohteessa kuntoon. Arvostamme kovasti joustavuutta, halua kehittyä hoitotyössä, sekä arvokkaita tiimityöskentelytaitoja. 

Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen kesäsijaisuuden ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

MediPowerilla tarjoamme sinulle mm. kilpailukykyisen palkkauksen, nopean ja aina tarkan palkanmaksun, sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Meidät, eli Saaran, Sannin, Ellenin, Miian, Vilman ja Aleksandran saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa ja autamme sinua aina mielellämme, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Hakuprosessi:

  Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Vaihtoehtoisesti voit laittaa alkuun vaikka WhatsApp viestiä ja kertoa itsestäsi lisää. Puhelimitse olemme tietenkin myös tavoitettavissa arkisin. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

  Lisätiedot:

  HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

  p. 040 195 2209 (myös WhatsApp)

  sanni.heikkila@medipower.fi

  Helppo haku

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus