Lähihoitaja kotiin vietävään tukeen

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 5.2.2023

Lähihoitaja! Etsitkö uusia tuulia uudelle vuodelle? Etsimme lähihoitajaa kotiin vietävän tuen pariin. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Tässä roolissa pääset syventymään yhteen hoitosuhteeseen ja tekemään avustettavan henkilön jokapäiväisestä arjesta mahdollisimman hyvää merkityksellisellä hoitotyölläsi! Työ tapahtuu asiakkaan kotona, joka sijaitsee Tuusulan Hyrylässä. 

Asiakas, jolle haemme hoitajaa, on vaikea vammainen. Asiakkaalla on käytössä PEG-letku, eikä hän liiku itsenäisesti tai puhu. Lääkehoito, omaisyhteistyö sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluvat työhön. 90 % työnkuvasta on hoidollista, tarvittaessa ulkoilua ja jotain pientä kodinhoidollista työtä. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona.

Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit. Voit halutessasi myös tehdä pelkkiä yövuoroja!

Hakijalta odotamme:

Sinun tulisi olla valmistunut ja Valviran laillistama lähihoitaja. Lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta ne voi suorittaa myös kohteessa työn aloituksen yhteydessä. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote sekä olet rauhallinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme:

Työllistyt rooliin meidän MediPowerin kautta. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa kokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Saat kunnon perehdytyksen työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu tiimi.

Peruspalkkaus tehtävässä on 18-20 e/h riippuen työkokemuksesta sekä 9 % lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät.

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana arkipäivisin ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus