Lähihoitaja kotiin vietävään tukeen, Mietoinen

Osa-aikainen

Mynämäki

Haku päättyy 11.6.2023

Lähihoitaja! Etsitkö kesän ja syksyn ajalle uusia tuulia? Haemme nyt lähihoitajaa kotiin vietävän tuen pariin joustavaan osa-aikaiseen sijaisuuteen loppuvuodeksi Mynämäelle Mietoisiin. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Tässä roolissa pääset syventymään yhteen hoitosuhteeseen ja tekemään avustettavan henkilön jokapäiväisestä arjesta mahdollisimman hyvää merkityksellisellä hoitotyölläsi! Työ tapahtuu asiakkaan kotona, joka sijaitsee Mietoisissa. Asiakas, jolle haemme hoitajaa, on vammautunut onnettomuudessa. Työnkuvan hoidollisia toimenpiteitä ovat muun muassa vatsan toimitus ja katetrointi. Yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluvat työhön. 

Työ ei ole fyysisesti raskasta, ja käynnit ovat kolme kertaa viikossa klo 9-17 välillä, 8 tunnin pituisia käyntejä. Voit myös halutessasi tehdä vähemmän käyntejä. Aloitus olisi viikosta 23 alkaen ja tarjolla olisi töitä vuoden loppuun asti. 

Hakijalta odotamme:

Sinun tulisi olla valmistunut ja Valviran nimikesuojaama lähihoitaja. Toivomme, että sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote sekä olet rauhallinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla tulisi myös olla aikaisempaa kokemusta hoidollisesta työstä sekä B-ajokortti ja oma auto käytössä

Tarjoamme:

Työllistyt rooliin meidän MediPowerin kautta. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa kokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Saat kunnon perehdytyksen työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu tiimi.

Peruspalkkaus tehtävässä on 15-17 e/h riippuen työkokemuksesta sekä 9 % lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät.

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana arkipäivisin ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus