Lähihoitaja kotihoitoon, Seinäjoki

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 21.8.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme nyt asiakkaallemme  lääkeluvallista lähihoitajaa sijaisuuteen kotihoidon työhön Seinäjoelle. Sijaisuuden kesto on jopa 6 kuukautta, mutta lyhyempikin sijaisuus on mahdollista. Aloitus on joustava. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville, arjessa tukea tarvitseville asiakkaille. Asiakkaat ovat pääasiassa ikääntyneitä. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, auton saat työkohteesta. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi arjen tukea, toimintakyvyn seurantaa, hoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa. Tässä monipuolisessa roolissa myös vuorovaikutus ja sosiaalinen tuki ovat osa työarkea. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle. Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).  

Saat sijaisuuden alussa kattavat perehdytyksen, sekä kotihoidon tiimin täyden tuen ja mukavan työympäristön.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella ja sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksi, mutta voit suorittaa lääkeluvat myös työsuhteen alussa. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta positiivinen ja työtä pelkäämätön asenne on tärkeintä. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Hakuprosessin alkuvaiheessa sinut haastattelee joku MediPowerin tiimistä ja hakuprosessin edetessä pääset haastatteluun asiakasyrityksellemme. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876 (myös WhatsApp)

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus