Lähihoitaja kotihoitoon pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Etsitkö uusia tuulia työrintamalle? Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kotihoitoon asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle. Kaikki kotihoidon työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun sisällä. Kurkkaa lisätiedot alta ja laita hakemuksesi helposti tulemaan!

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi muistisairaille ikäihmisille sekä toimintarajoitteisille henkilöille. Työtehtäviin kuuluu lääkehoitoa, hoidollisia tehtäviä sekä asiakkaiden psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtimista. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat todella suuressa osassa. Kyseessä on 2-vuorotyö. 

Tarjoamme:

Saat vakituisen työpaikan mukavassa, hoitoalan ammattilaisista koostuvassa porukassa. Työtehtäviin sinut perehdytetään kattavasti.  Työssä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja kehittämään itseäsi joka päivä. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa, jolloin kiireen tuntua ei pääse syntymään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, joten ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön. Auton saat käyttöösi asiakkaaltamme, mutta myös oman auton hyödyntäminen on mahdollista. Tämä työpaikka on savuton.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus