Lähihoitaja kotihoitoon Järvenpäähän

Osa-aikainen

Järvenpää

Haku päättyy 17.12.2023

Lähihoitaja, oletko vailla mielenkiintoista ja ihmisläheistä työtä? Osallistumme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen kilpailutukseen ja etsimme lähihoitajia kotihoidon tehtäviin Järvenpäähän. Työn aloitus on 1.2.2024 ja työn kesto on vähintään vuoden. Palkkaus työstä 19-20€/h riippuen työkokemuksestasi ja osaamisestasi (+9% lomakorvaus + vuorolisät).

Työnkuvaus:

Etsimme motivoituneita ja innokkaita lähihoitajia kotihoitoon Järvenpäähän. Työnkuvaan sisältyy perushoidon tarjoaminen asiakkaille yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tähän kuuluvat päivittäisten toimintojen, kuten henkilökohtaisessa hygieniassa ja pukeutumisessa avustamista sekä ravinnosta huolehtimista. Työtehtäviin kuuluu myös lääke- ja sairaanhoitoa asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti, terveydentilan seuraamista sekä erilaisten hoitotoimenpiteiden toteuttamista. 

Tarjolla on 2-vuorotyötä (aamut ja illat) koko viikon akselilla ja työaika on 105h /3 viikossa. Työn aloitus on helmikuussa 2024. Asiakkaiden luokse liikutaan pääasiassa autolla, joten sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja oma auto. Työssä tapahtuvista ajoista maksetaan aina kilometrikorvaukset palkan yhteydessä.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat ja B-ajokortti. Hakijalla tulisi olla RAI ja MMSE-muistitestin osaamista sekä sosiaali- ja terveysalan ammattikortti.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rikosrekisteriote tulee esittää ennen työn aloitusta. 

Tarjoamme:

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan riippuen työkokemuksestasi, joka on 19-20 €/h + 9% lomakorvaus päälle (eli yhteensä 20,71-21,80€/h) sekä vuorolisät. Saat mahdollisuuden liikkua omalla autolla, ja matkakulut korvataan. Lisäksi saat täyden tuen osaltamme – meillä on avulias ja kokenut HR-tiimi, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. 

Lisätietoja:

Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 88818594

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus