Lähihoitaja kotihoitoon, Eura

Kokoaikainen

Eura

Haku päättyy 26.6.2022

Etsitkö uusia tuulia työrintamalle? Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen tai keikkatyöhön kotihoitoon asiakkaallemme Euraan. Kurkkaa lisätiedot alta ja laita hakemuksesi helposti tulemaan. Työn aloitus tapahtuu pikaisella aikataululla, joten toimithan heti! 

Työnkuvaus:

Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi ja ammattitaitoasi ikäihmisille ja auttamaan heitä arjessa. Tehtäviisi kuuluu mm. ikäihmisten avustaminen ja tukeminen kotiaskareissa sekä perushoidolliset tehtävät. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat todella suuressa osassa. Saat tehdä halutessasi töitä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena.

Tarjoamme:

Voit itse määrittää haluatko keikkatöitä vai määräaikaisen sijaisuuden. Sijaisuuden kesto on ainakin 13.6.2022 – 3.7.2022. Joka tapauksessa saat työpaikan mukavassa ja vastuullisessa tehtävässä, joka palkitsee. Työtehtäviin sinut perehdytetään kattavasti. Työssä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja kehittämään itseäsi joka päivä. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella, mutta myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat otetaan huomioon. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohtaan on tärkeintä. Siirtyminen työkohteiden välillä tapahtuu autolla, joten ajokortti ja oma auto on tässä tehtävässä välttämätön. Lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta eivät aivan välttämättömät. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus