Lähihoitaja kotihoito keikkatyö, Lielahti

Kokoaikainen

Haku päättyy 28.7.2024

Hei, sinä hoitoalan ammattilainen! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Lielahteen lähihoitajia kotihoitoon keikkatyön pariin! Jos siis pidät liikkuvasta ja itsenäisestä työstä, jatka lukemista! 

MediPowerilla uudet työntekijät ansaitsevat ensimmäisestä keikkavuorostaan lisäksi bonuksen! 

Työn kuvaus: 

Työvuoroja on tarjolla koko viikon akselilla aamussa ja illassa. Asiakkaiden luokse liikutaan pääasiassa autolla, joten sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Yksiköstä saa tarvittaessa auton käyttöön. Työssä tapahtuvista ajoista maksetaan omaa autoa käyttäessäsi aina kilometrikorvaukset palkan yhteydessä.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito sekä yleinen arjen askareissa auttelu kotihoidon piirin asiakkaiden kanssa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, joten aiempi kokemus ikäihmisten hoivasta katsotaan eduksesi!

Toivomme: 

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojauksella, joka osaa toimia itsenäisesti työssään. Koska työssä liikutaan autolla, tulee sinulla olla B-ajokortti ja mielellään oma auto käytössä. Voimassa olevat LOVe LOP, PKV ja KIPU1 -lääkeluvat ovat tehtävässä pakolliset. Aiempi kokemus ikääntyneiden hoivasta on pakollinen, mutta kotihoidollinen kokemus ei ole välttämätöntä. Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen, jonka sydän sykkii toisten auttamiselle!

Tarjoamme: 

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Peruspalkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 14,50–16 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta.
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja työkohteen TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät.
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti! Maksamme sinulle palkan 2 viikon välein joka toinen perjantai. 

Hakeminen: 

Voit hakea tehtävään täyttämällä erittäin nopean pikahakulomakkeemme, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä.

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 107558065

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus