Lähihoitaja kesäsijaisuuteen Kemijärvelle

Kokoaikainen

Kemijärvi

Haku päättyy 2.6.2024

Lähihoitaja! Onko sinulla hakusessa mielenkiintoinen sijaisuus tälle kesälle? Haemme nyt kahta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen, mutta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Työnkuvaus:

Työkohde on ympärivuorokautista hoivaa tarjoava palvelukoti Kemijärvellä. Kotoisa ja lämminhenkinen yksikkö tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille ja vammaisille. Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa perushoito, lääkehoito ja viriketoiminnan tehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös asukkaiden arjen tukeminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Sijaisuudet ovat ajalle 27.5.-25.8.2024 ja 15.7.-25.8.2024. Työ on 3-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä! Toivomme, että sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002. 

Tarjoamme: 

Tässä kohteessa pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, joka toimii tukiverkostonasi kesätöiden aikana. Ennen työn aloitusta saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, työyhteisöön ja asiakaskuntaan. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan. Palkkaus sijaisuudessa on 17e/h + 9 % lomakorvaus sekä päälle vuorolisät.

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 102643233

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus