Lähihoitaja kesäiseen Hankoon!

Kokoaikainen

Hanko

Haku päättyy 29.5.2022

Onko etsinnässäsi itsenäinen ja liikkuva työ, jossa työpäivät eivät ole samanlaisia? Haemme lähihoitajaa, joka viihtyy kotihoidon vaihtelevassa työympäristössä. Tarjolla olisi määräaikainen työsuhde ainakin 1.6.2022-30.9.2022 välisenä aikana, mutta halutessasi voit tehdä myös lyhyemmän pätkän. Kurkkaa lisätiedot alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään! 

Työnkuvaus:

Tässä työssä pääset tarjoamaan apuasi kotona asuville ikäihmisille kiistatta Suomen ihanimmassa kesäkaupungissa, Hangossa! Työ on itsenäistä ja liikkuvaa 2-vuorotyötä. 

Lähihoitajan työ tapahtuu potilaan/asiakkaan kotona. Työhön kuuluu perushoidollisia tehtäviä kuten lääkkeiden antoa sekä perus mittauksia ja kirjauksia. Olet myös tukena potilaan arjessa ja tehtäviisi kuuluu avustaa asukkaita mm. hygieniassa, siivouksessa sekä ulkoilussa. Pääset itse esittämään oman toiveesi työvuoroihin liittyen sekä vaikuttamaan työsuhteen kestoon.

Tarjoamme:

Kotihoidon parissa pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Työtehtäviin on kattava perehdytys ja palkkaus on neuvoteltavissa. Hanko on parhaimmillaan kesällä, joten vapaa-ajalla puuhailtavaa riittää. Tätä mahdollisuutta ei kannata kauempanakaan asuvan karttaa, sillä mikä kuulostaisi yhtä hyvältä, kuin unelmiesi kesä aina aurinkoisessa Hangossa!

Arvostamme:

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen opiskelija. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan välttämättömyys. Suomen kielen lisäksi myös ruotsia tulisi tässä tehtävässä osata. Työt tapahtuvat asiakkaiden omissa kodeissa, jolloin asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat toivottavia ominaisuuksia hoitajalla. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus