Lähihoitaja kehitysvammatyöhön, Porvoo

Kokoaikainen

Porvoo

Haku päättyy 26.6.2022

Oletko kehitysvammaispuolen hoivatyöstä kiinnostunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija? Me etsimme nyt hoiva-alan ammattilaista työskentelemään pienehkössä kehitysvammaisten asumisyksikössä Porvoossa. Tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde, mutta myös sijaisuus (1-6kk) on sovittavissa. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa käytettävyytesi mukaisesti ja kyseessä on lähtökohtaisesti 3-vuorotyö. Tähän työhön on mahdollista perehtyä, eikä aiempaa kehitysvammaispuolen kokemusta edellytetä. Tartu siis rohkeasti uusiin haasteisiin ja nappaa tästä itsellesi mukava toiminnallinen rooli! 

Työn ja kohteen kuvaus:

Kohde on pienehkö tuettua- ja tehostettua palveluasumista tarjoava keskus, jossa asiakkaiden aktiivinen arki ja omatoimisuus on keskiössä. Yksikkö vastaa niin kevyemmän tuen asiakkaiden arkitarpeita kuin myös hoidollisempien asiakkaiden ylläpitoa ja palvelut ovatkin suunnattu aikuisväestön kehitysvammaisille henkilöille. Asukkaita kohteessa on noin parisenkymmentä ja hoitotyyli on kannustava, tukeva ja kuntouttava, myöskin hoitotyön ergonomia toteutuu uudessa yksikössä optimaalisesti hoidollisempien asiakkaiden kanssa.

Työ pitää sisällään perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi.

Edellytämme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp suoritettuna. Voimassa olevat LOVe lääkeluvat voi suorittaa yksikössä, ellei niitä ennestään ole. Aiempi työskentely kehitysvammaisten parissa katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Saat paikalla perehdytyksen ja tärkeintä on avoin sekä reipas asenne. Suoja koronavirusta vastaan vaaditaan.

Tarjoamme:

Tämä rooli tarjoaa sinulle mukavat, monipuoliset viikot mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä tukien ja mahdollistaen kohteen asukkaiden omatoimista, onnellista arkea! Asukkaita on suhteellisen vähän, joten työpäiviin ja asukkaiden kohtaamiseen sekä heihin tutustumiseen saa aidosti keskittyä. Saat perehdytyksen ja osaavan tiimin sekä esimiehen tuen.

Työllistyt suoraan työkohteen kirjoille, joten saat käyttöösi työnantajakohtaiset työsuhde-edut, joista kuuletkin lisää haastattelussa. Palkkaus muodostuu yks.sos.tes mukaisesti, mutta lisäksi tulee yksikkökohtainen tuntuva saatavuuslisä! MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan ja haastattelu meidän kanssa järjestetään helposti etänä.

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit paikasta, täytä helppo ja nopea pikahakemus sivuillamme, ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä!

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus