Lähihoitaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 23.1.2022

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva sosiaalialan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimme nyt lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita työskentelemään vammaistyöhön. Voit omien toiveidesi mukaan napata tästä vakkarityön, mutta myös tehdä keikkatyötä tai määräaikaista sijaisuutta! 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntavammaisille henkilöille. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevassa kohteessa on yhteensä 51 asuntoa. Tässä tehtävässä toimit asiakkaan omahoitajana yhteistyössä omaisten sekä muiden hoitajien kanssa. Tässä kohteessa työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsetkin haastamaan itseäsi jatkuvasti. Asukkaiden omannäköinen ja virikkeellinen arki on ehdottoman tärkeää, joten pääsetkin kehittelemään erilaisia arjen aktiviteettejä. Työ on ensisijaisesti 3-vuorotyötä, mutta mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös asianmukaisen, hyvän korvauksen. Palkka maksetaan sinulle kahden viikon välein ja palkkaus on sopimuksen mukaan. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa ja modernissa työkohteessa, joka on hyvien yhteyksien päässä ja monipuolisten palveluiden lähettyvillä. Lisäksi meidän MediPowerin tiimi on työsuhteesi ajan päivittäin tukenasi, ja meidät saa aina helposti kiinni! 

Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä mukavat ja huumorintajuiset työkaverit ympärillesi. Työllistyessäsi suoraan asiakasyritykseemme pääset nauttimaan heidän tarjoamista työsuhde-eduista. 

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Toivomme, että olet lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus vammaispalveluiden parissa työskentelystä on etu. Mikäli sinulta löytyy tutkinnon lisäksi myös voimassa olevat lääkeluvat, EA-kortti tai hygieniapassi, niin ne ovat plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys! Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös kohteessa. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus